Metaverse Partisi meta partisi düzenleyen ilk şirket!

TAKİP ET

Bir içecek firması, Metaverse'te düzenlediği partiyle meta dünyasında çalışanlarına meta partisi nedir? düzenleyen sektöründeki ilk şirket oldu.

Türkiye’nin yerli sermayeli ilk meyve suyu ve önde gelen içecek şirketi, dijital sosyalleşmenin en dinamik markalarından biri olma özelliği taşıyor. TikTok, Instagram, Twitter, YouTube gibi dijital kanalları en aktif kullanan markalardan biri olan içecek firması, dijital düşünebilme becerisini iç iletişime de başarıyla taşıyor.
İç iletişimde yarattığı markasıyla kurumsal kültürü pekiştirme, motivasyonu artırma ve çalışanlar arası iletişimi güçlendirmeye yönelik etkinlikler düzenleyen firma, fiziksel ve dijital ortamlarda gerçekleşen bu kutlama, atölye, parti etkinliklerine bir yenisini daha ekledi. 13 Mayıs Cuma akşamı, çalışanlarına yönelik sektörünün ilk Metaverse Partisi nasıl yapılır? düzenleyen firma, kurumdaşlığı sanal evrene taşıdı. Firma çalışanları, Metaverse’te dijital sosyalleşme deneyimi yaşayarak birlikte eğlendiler.
Firmanın İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Yelda Tavlan kimdir?, “Başarılarımızın itici gücü birlikte çalışma becerimizi ve kolektif inovasyon kültürümüzü, bir diğer itici güç olan dijital sosyalleşme uzmanlığımızla birleştirdik. Metaverse partimizde, kendimizi ifade eden dijital avatarlarımızla ile bir araya geldik, DJ müziği eşliğinde birlikte eğlendik ve aynı zamanda Metaverse’ü daha yakından tanıdık” dedi.

Metaverse Partisi meta partisi düzenleyen ilk şirket