Metaverse'te ne giyeceğiz? MetaWear nedir? Bahadır Yener kimdir?

TAKİP ET

Son zamanların en çok konuşulan konularından biri geleceğin evreni metaverse. Dünya devi şirketler tamamen sanal evrenler oluşturmak için kolları sıvıyor. Akıllara gelen ilk soru ise şu oluyor; 'Metaverse'te ne giyeceğiz?'.

Sanal dünyanın hayatımıza girmesiyle farklı farklı konularda karşımıza çıkmaya başladı. Günlük hayatımızda bugün ne giyeceğim sorusunu artık sanal alem Metaverse'de de düşünmek zorunda kalacağız. Bunu düşünen girişimciler çoktan hazırlıklarını yapmış durumda. Türk girişimci tarafından kurulan metaversewear Metaverse’te ne giyeceğiz? sorunun yanıtını veriyor. 
Tamamen Türk girişimciler tarafından Türkiye’de kurulan ve moda dünyasına yön veren dev markalarla anlaşmalarını sürdüren MetaWear, sanal evrenlerdeki avatarları şimdiden giydiriyor. NFT 2.0 ile çoklu platform dijital giyilebilir varlıkların artık hayatımızda olduğuna dikkat çeken MetaWear’in kurucusu ve proje lideri Dr. A. Bahadır Yener, artık satın alınan bir dijital kıyafetin istenilen metaverse dünyasında giyilebileceğini ve kullanıcıların kolayca kendi tarzını da yansıtabileceğini aktarıyor.
Dünya devi şirketler gözlerini geleceğin dünyası metaverse’e çevirmiş durumda. Teknolojiden gıdaya, tekstilden eğlenceye tüm sektörlerin yatırım ve girişimlerde bulunduğu metaverse’te ne giyeceğiz sorusu ise MetaWear’dan geliyor. Metaverse’teki avatarlar çıplak doğuyor, avatarlarını son moda kıyafetlerle giydirmek isteyen kullanıcılarınsa imdadına MetaWear yetişiyor. Moda sektörüne yön veren uluslararası dev markalarla anlaşmalarının çoğunu tamamlayan MetaWear, evrenler arası moda köprüsünü kurmaya hazırlanıyor. MetaWear ayrıca bir Türk şirketi olsa da gerçek dünyanın en son teknolojilerini kullanarak %98,5 oranında gerçek kıyafetler yaratan ve bunu metaverse dünyası ile tanıştıran ilk şirket olma özelliğini de taşıyor.

Metaversete ne giyeceğiz