Multimedya Atölyesi Samsun'da Açıldı

TAKİP ET

E ticaret, web tasarım, kurumsal kimlik, aplikasyonları üreten Multimedya Atölyesi Samsun'da kuruldu. Samsunlu genç iş adamı Sercan Albayrak tarafından Atakum ilçesinde kurulan Multimedya Atölyesi işletmelere özel yazılımlarda geliştiriyor.

Tecrübeli ekibi ile anında sonuç odaklı çözümler sunabilmek adına internet ortamında müşterilere her türlü hizmet ve imkanı sağlamak için kurulan Multimedya Atölyesi e- ticaret, web tasarım, kurumsal kimlik, aplikasyonlar üreterek işletmelerin bu alanındaki sıtıntılarına çare oluyor.
14 Yılı aşkın süredir Avrupa’da faaliyette bulunan Batılı Ülkelere sayısız hizmetler vermiş Fanetwork Ailesinin Türkiye Temsilciliği olan Multimedya Atölyesini açmanın mutluluğunu yaşayan Samsunlu genç iş adamı Sercan Albayrak, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi. 

14 yıllık tecrübe
Sercan Albayrak, "Ocak ayının ilk haftalarında kapılarını hizmete açtığımız firmamız 2005 yılından bu yana Avusturya’nın Viyana kentinde kurulmuş ve halen Viyana’da devam etmekte olan Fanetwork ün Türkiye şubesi olarak Samsun’da kuruldu. Avrupa da batılı ülkeler için her sektörde 250’den fazla projede çalışmış.150’den fazla projede çözüm ortağı olarak bulunmuş bir ailenin ferdi olmak ve kendi ekibimiz olarak tecrübemiz ve anında sonuç odaklı çözümler sunabilmek bizi ayrıcalıklı kılıyor. Avrupa da verdiğimiz hizmet bizden hizmet bekleyen firmaların projelerine farklı açılardan bakabilmemizi sağlıyor.

Multimedya Atölyesi neler yapıyor
Hizmet alanımız çok geniş, Öncelikle Yurt içi ve Yurt Dışı Hizmet veriyoruz ve bunu Doğduğum ve Yaşadığım Şehir Samsun’da Multimedya Atölyesi Ailesi olarak Markalaştırıyoruz. Sizlere sahip olduğunuz ürün ve hizmetleri dijital ortama dönüştürerek çözümler üretiyoruz. E ticaret, web tasarım, kurumsal kimlik, aplikasyonlar üretiyoruz. Size özel yazılımlar gelişiyoruz. Piyasada yaptığımız hizmeti farklı kılan, Avrupa ülkelerine hizmet veren bir şirket olduğumuzdan kalite anlayışımızı da Avrupa standartlarında tutuyoruz. Aynı maliyetle daha kaliteli içeriğe ulaşmanızı sağlıyoruz. Fanetwork ailesi ile saat dilimi çok yakın olmasından dolayı tam entegre olarak günün her saati sorunlarınıza çözüm üretebilecek bir danışman anlayışıyla çalışıyoruz. 

Multimedya Atölyesi'nin hedefleri
Hedeflerimiz; dijital dönüşümde sizlere destek verebilmek, Küçük, Büyük tüm işletmeleri de Dijital Dünyanın bir parçası yapabilmek. Otomasyon ve dönüşüm sürecinde hızla uyum sağlayabilen sistemleriniz olmasında sizlere yardımcı olabilmektir.
Samsun Atakum da hizmete geçen 21. Yüzyılda teknoloji bu denli ilerlerken uyum sürecinde böyle oluşumların şehrimizde artması hepimiz için gurur kaynağı. Sizler de bu dünyaya dahil olmak için Multimedya Atölyesini ziyaret etmelisiniz." diyerek sözlerine son verdi.
 

Multimedya Atölyesi