Petal Search nedir? Petal Search nasıl kurulur!

TAKİP ET

Huawei'nin geliştirdiği arama motoru Petal Search, telefon sahiplerinin Petal Search kullanarak haberleri, görselleri ve daha fazlasını doğrudan başlangıç ekranından bulmalarını sağlayan bir başlangıç ekranı aracıdır.

2019 yılında çok uluslu teknoloji şirketi Huawei , devam eden bir uluslararası ticaret yasağı sırasında uygulanan yaptırımlardan etkilendi . Huawei'nin yeni ve yakında çıkacak olan Android akıllı telefonlarının Google mobil hizmetlerine erişimi reddedildi . Bu kısıtlamalar nedeniyle Huawei, bağımsız bir arama motoru oluşturmak için Petal Search hizmetinin kapsamını genişletmeye karar verdi .
Cep Telefonuna Başlangıç ekranına Petal Search aracı ekleme: Başlangıç ekranı düzenleme moduna erişmek için başlangıç ekranında iki parmağınızı sıkıştırın.
Araçlar öğesine dokunun ve tüm araçları görüntülemek için sola kaydırın.
Petal Search aracını bulun ve istediğiniz konuma sürükleyin.
Petal Search, dünya çapında farklı pazarlarda faaliyet göstermekte olup, şu anda Avrupa ülkelerindeki faaliyetlerine odaklanmaktadır. Ağırlıklı olarak İspanya ve Türkiye'de. Kasım 2021 itibarıyla Petal Search 55 dili destekler ve dünya çapında 170 ülke ve bölgede kullanılabilir. Şu anda, Petal Search uygulaması Huawei AppGallery ve Apple App Store'da indirilebilir .

Petal Search nedir Petal Search nasıl kurulur