SAMOSD CLUB ailesi tek çatı altında

TAKİP ET

Samsun Otomobil Severler Dayanışma Kulübü (SAMOSD CLUB) ailesi adına konuşan Anıl Ahmet Yiğit, 'Yardımlaşmak zorlukları asmaktir' sloganı ile yola çıkarak kurduğumuz bir sosyal dayanışma kulübüdür." dedi.

Yiğit sözlerini şöyle sürdürdü,: "Dayanışma; bir topluluğu oluşturan bireylerin duygu düşünce ve ortak fikirlerle birbirlerine karşılıklı olarak bağlanması demektir.

Bir araya gelmek, başlangıçtır. Bir arada durabilmek, ilerlemektir. Birlikte çalışmak, başarıdır. Bu duygularla Samsunlu otomobil severler olarak büyük bir dayanışma platformunda bir araya geldik.

SAMOSD CLUB da insanlar otomobilleri ile ilgili sorunlarını paylaşabilir,eksikliklerini tamamlayabilir, karşılıklı fikir alış verişi yapabilirler. Klubun anlaşmalı olduğu sponsor firmalardan indirimli alışveriş ve hizmet imkanı bulabilirler.

Bunlara ek olarak kulüp üyelerimizden birinin otomobili ile yardıma ihtiyaç duyması halinde diğer kulüp üyelerimizin yardıma koşacağı bir kulüp olmak için elimizden geleni yapacağız.

Bu tür yardımlaşma kulüplerinin Türkiye de örnekleri mevcut. Fakat Samsun da sadece yarış ve ticari anlamda faal kulüpler var. Biz SAMSUN da otomobil namına kurulmuş ilk dayanışma kulübüyüz.

Yasaların desteklemediği illegal hiç bir şeyi CLUB olarak bizde kesinlikle desteklemiyoruz. İllegal yarışlar olsun veya trafiği ve yayaları tehlikeye düşürecek hangi unsur olursa olsun onaylamıyoruz.

Bu duygu ve düşünceler ille bütün SAMSUN lu otomobil sever vatandaşlarımızi kulübümüzde ağırlamaktan onur duyar saygi ve sevgilerimizi iletiriz."