Samsun Teknopark'tan firmalarına mevzuat eğitimi

TAKİP ET

Samsun Teknopark, Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Mevzuatı'nda yaşanan değişiklikleri firma temsilcileri ve mali müşavirlerine aktarmak için mevzuat eğitimi düzenledi.

Samsun Teknopark Smartroom Ön Kuluçka Merkezi’nde düzenlenen eğitim Ar-Ge ve Teknokent Uzmanı Güven Ayyıldız tarafından gerçekleştirildi. Teknoloji geliştirme bölgelerinde uygulanan vergi ve SGK uygulamalarını, değişiklikleri, firmalar ve yönetici şirket tarafından dikkat edilmesi gereken hususları anlatan Ayyıldız, ‘Katılım oldukça yüksek, firmaların ve mali müşavirlerinin bu konuya ilgi göstermesi Teknopark firması olarak ayrı bir konumda olduklarını gösteriyor” dedi.  Katılımcıların sorularına cevap veren Ayyıldız eğitimi interaktif bir şekilde tamamladı. 
Mevzuat eğitiminin önemini anlatan Samsun Teknopark firmaları ve mali müşavirleri böyle bir eğitimin gerçekleştirilmesi bizler için önemliydi diyerek Teknopark yönetimine teşekkürlerini ettiler. 
Eğitime Teknopark firma ve mali müşavirlerinin yanı sıra Samsun Teknopark Genel Müdürü Dr. Buğra Çolak, Genel Müdür Yardımcısı Osman Özkoç ve Samsun Teknopark personeli katıldı. 

Samsun Teknopark