Samsun Teknopark'tan haber var!

TAKİP ET

Bilim ve teknolojiyi sanayiyle buluşturan Samsun Teknopark'ın yeni Genel Müdürü Buğra Çolak oldu.

Bilim ve teknolojiyi sanayiyle buluşturan Samsun Teknopark’ın yeni Genel Müdürü Buğra Çolak oldu. Ondokuz Mayıs Üniversitesi Ziraat Fakültesi’nden mezun olan Buğra Çolak, halen aynı üniversitenin Fen Bilimleri Enstitüsü’nde doktora eğitimini sürdürüyor. Çolak, Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nde de eğitimine devam ediyor.
Özel sektörde bir çok firmaya danışmanlık hizmeti veren  Çolak, devlet desteklerine ve AB fonlarına yönelik çok sayıda proje tamamladı.

ABD BÜYÜKELÇİLİĞİNDEN SAMSUN TEKNOPARK'A ZİYARET
Amerika Birleşik Devletleri Büyükelçiliğinden Ekonomi Bölümü İkinci Katibi Marc Miller ve elçilik çalışanı Ece Büyükorman Samsun Teknopark'a ziyaret gerçekleştirdiler. Gelen heyete Samsun Teknopark faaliyetleri hakkında bilgi verildi. Heyet, yenilik ve girişimcilik konularında birlikte çalışmalar yapılabileceğini ve yeni fikirlerin ticarileşmesi konusunda işbirliği gerçekleştirme teklifinde bulundu. Samsun Teknopark'ı, ABD elçiliği tarafından düzenlenen etkinliklere davet edeceklerini ve bu durumun ikili ilişkilerin geliştirilmesine katkı sağlayacağını aktardılar. Ayrıca Samsun Teknopark'ın görevine yeni başlayan Genel Müdürü Buğra Çolak'a hayırlı olsun dileklerini aktararak başarılar dilediler.

Japon Fujii Firması Teknopark’ımızı Ziyaret Etti
Japon Fujii firması yetkilileri Daisuke Fuji ve Hideo Kikuchi Samsun Terknopark’ı ziyaret ederek firmaları ve ürünleri ile ilgili tanıtım yaptılar. Ayrıca Samsun Teknopark bünyesinde bulunan firmalar ile gerçekleştirilen toplantıda karşılıklı bilgi alışverişinde bulundular.

Samsun Teknopark