Scania'dan 145 adet R 450 çekici teslimatı!

TAKİP ET

Scania, Türkiye'nin önde gelen lojistik firmalarından biri olan Hüner Lojistik ve HNR Lojistik'e 145 adet R 450 çekici teslimatı gerçekleştirdi.

Scania, Türkiye’nin önde gelen lojistik firmalarından biri olan Hüner Lojistik ve HNR Lojistik’e 145 adet R 450 çekici teslimatı yaptı.  

Scania, 2015 yılından bu yana Hüner Lojistik ve HNR Lojistik’e  345 adet çekici teslimatı gerçekleştirmiş oldu.

Adile Sultan Korusu’nda gerçekleşen teslimat törenine Doğuş Otomotiv Scania Genel Müdürü İlhami Eksin, Scania Satış Müdürü Gökhan Altun, Hüner Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Hüner, HNR Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Arda Hüner, HNR Lojistik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Melisa Hüner ve Erçal Fındık Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Erçal katıldı.

Doğuş Otomotiv Scania Genel Müdürü İlhami Eksin,  Hüner ve HNR Lojistik ile yaptıkları iş birliğinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “ Şirketlerin yolculuğunda yolda karşılaştıkları bir takım yol tabelaları vardır. Bence bu yol tabelalarından en önemlisi müşterilerdir. Bu yolda doğru müşteriler ile karşılaşırsanız doğru yolda olduğunuzu anlarsınız. Hüner ve HNR Lojistik de bu anlamda iş birliğimizin sürdüğü müşterilerimizden biri. Hüner Lojistik’in dünya çapındaki hizmet kalitesinden Doğuş Grubu olarak faydalanıyoruz ve uzun yıllara dayalı iş birliğimiz sürüyor. Bugün sadece 345. aracımızı teslim etmekle kalmıyoruz. Aynı zamanda Hüner ve HNR Lojistik’in bundan böyle filosundaki araçların tamamının Scania’ya dönmüş olduğunun bilgisini de paylaşmak istiyorum. En zor koşullarda yatırım kararı alan Hüner ve HNR Lojistik ‘e ve bu iş birliğin gerçekleşmesinde emeği geçen ekip arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyor, teslimatını gerçekleştirdiğimiz 145 adet aracımızın hayırlı olmasını ve bol kazançlar getirmesini diliyorum” dedi.

Erçal Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Erçal, bu projede Erçal Otomotiv olarak yer aldıkları için gurur duyduğunu ifade ettiği konuşmasında , Samsun merkezli bir firma olarak İstanbul, Ankara ve Samsun’da ağırlıklı olarak çalışıyor olmalarının verdiği sinerji ile bu projede başarılı olduklarını ve bundan sonra da Hüner Lojistik Ailesi ve  Scania ‘nın 2. El de dahil tüm projelerinde her türlü görev almaya hazır olduklarını belirtti.