Selçuk Bayraktar'dan Samsun'da TEKNOFEST 2022 incelemesi

TAKİP ET

T3 Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Selçuk Bayraktar, TEKNOFEST 2022 incelemeleri için Samsun'a gelerek burada bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

Türkiye Teknoloji Takımı (T3) Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, 2022 yılında yapılacak TEKNOFEST için değerlendirmelerde bulunmak üzere Samsun'a geldi. 
Çarşamba Havalimanı'nda inceleme yapan Bayraktar, daha sonra Samsun Valisi Zülkif Dağlı'yı makamında ziyaret etti.
Buradan Samsun Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksekokulu'ndaki ilk derse katılan Bayraktar, öğrencilere TEKNOFEST kapsamında yapılan çalışmalar ve BAYKAR'daki faaliyetleriyle ilgili bilgilendirmelerde bulundu. 
Selçuk Bayraktar basın açıklamasının ardından Samsun Üniversitesi öğrencilerine konferans verdi. 
Toplantıdan sonra Samsun Üniversitesine gelen Selçuk Bayraktar ilk olarak Efficiency Challenge Elektrikli Araç Yarışları'nda 'araç verimliliği'nde yarışma 2.'si ve kurul özel ödülüne layık görülen SAMÜELAR takımının yaptığı elektrikli aracı inceledi. 


Akabinde konferans salonunda öğrenci buluşması öncesi açıklamalarda bulunan Bayraktar, TEKNOFEST'in gençlere büyük bir özgüven getirdiğini ifade etti.
Bayraktar'ın üniversite ziyaretine Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Mehmet Fatih Kacır, Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal ve şehrin idarecileri eşlik etti.

Selçuk Bayraktardan Samsunda TEKNOFEST 2022 incelemesi