Taylan Bayri O Ses Türkiye'yi salladı

TAKİP ET

TV 8'de Acun Ilıcalı'nın sunuculuğunu yaptığı O Ses Türkiye yarışmasına Samsun'dan katılan Taylan Bayri müthiş performansı ile hem jüriyi hemde ekran başında izleyenlerini büyüledi.

O Ses Türkiye yarışmasına Samsun'dan katılan Taylan Bayri müthiş performansı ile hem jüriyi hemde ekran başında izleyenlerini büyüledi. 4 jüriyi de döndüren Taylan Bayri sosyal medya hesabından yarışma öncesi ise , "Yayına çok az bir süre kaldı.
Sizce Taylan Bayri jüriyi döndürmeyi başarabildiyse kimi seçmeliydi ? En içten yorumlarınız lütfen..." sözlerini palyaştı. 

Bayri'nin jüri üyelerinden Hadise'yi seçti.

 

Taylan Bayri kimdir? 
Taylan Bayri O Ses Türkiye'de Marhar Alanson'un "Yandım" şarkısıyla jüriyi ve kendisini dinleyenlerini müthiş performansı ile büyüledi. 
4 jüriyi de kendine döndüren Bayri'ye güzel sözler yöneten Murat Boz, Sibel Can, Hadise, Gökhan ve Hakan kendilerine gelmeleri için dil döktüler. 

Bayri, jüri seçimini ise "Beni en iyi şekilde anlayacak, saçımı okşayacak kişi" diyerek bir hamle yapması herkesi şaşırttı. Bayri Hadise'yi seçerek diğer jüri üyelerini ters köşe yaptı.

Samsun'da arkadaşlarıyla birlikte yaşayan Taylan Bayri uzun yıllardır müzikle uğraşıyor. Samsun da çeşitli organizasyonlarda şarkı söyleyen Bayri'nin şimdiden finali görmesi garanti gözüyle bakılıyor.

 

Taylan Bayri'nin 2015 yılında katıldığı bir ses yarışmasındaki performansı

Taylan Bayri performansı