Tek tıkla NFT oluşturma, NFT pazarı, metaverse içerik oluşturma

TAKİP ET

Tek tıkla NFT oluşturulabilen ve listelenebilen, çoklu blok zincir, kripto cüzdan, metaverse içerik oluşturma ve dil erişimine de imkan tanıyan firmalar resmi olarak açılmaya başladı.

Herhangi bir NFT pazar yerinden farklı olarak bir sosyal bileşene sahip olan firmalar tek tek kullanıma açılıyor. İçerik oluşturucularının hayran kitlelerini oluşturabileceği metaverse için sosyal NFT pazarı olan firmalar, herhangi bir karmaşık jargon veya engel olmadan metaverse’e girmek isteyen 1/1 içerik oluşturucuları ve markalar için yer alınacak platform olarak öne çıkıyor.
İçerik oluşturucularının hayran kitlelerini oluşturabildiği, iş birliği fırsatlarını keşfedebildiği ve platform içinde güçlü ilişkiler kurabildiği metaverse için sosyal NFT pazar yeri olan siteler açılıyor.
Tek tıkla NFT oluşturulabilen ve listelenebilen, çoklu blok zincir, kripto cüzdan ve dil erişimine de imkan tanıyan Vancouver merkezli (Firma ismi reklama girdiği için kaldırılmıştır) sitenin CEO’su Doğu Taşkıran kimdir? Taşkıran'a göre metaverse için oyunu tamamen değiştiren ve yaratıcı ekonomiye destek veren bir platform yaratıldı.
Yerleşik akıllı ağ efektlerine dayanan dijital kreasyonlarının artan görünürlüğünden yararlanan içerik oluşturucuları, kendi hayran kitlelerini de bu sitede oluşturabiliyor. Sitenin bu yerleşik özellikleri, aynı zamanda her NFT’nin yaratıcısına ağını genişletmek için yeni bir fırsat sunduğu anlamına geliyor. Yaratılan platformun topluluk küratörlüğünde bir pazar yerini ve tüm kullanıcılara da görünürlük sağlayan kişiselleştirilmiş ancak tarafsız, kronolojik bir sosyal beslemeyi de sağladığına dikkat çeken (Firma ismi reklama girdiği için kaldırılmıştır) sitenin CEO’su Doğu Taşkıran, oluşturulan tasarımların, her içerik oluşturucunun profilinin ve çalışmasının potansiyel koleksiyoncular tarafından keşfedilme şansına sahip olmasını sağlayarak yeni iş fırsatlarının keşfine ve güçlü ilişkiler kurulabilmesine de olanak tanıdığını belirtiyor.

Doğu Taşkıran

Tek tıkla NFT oluşturma