The walking dead 7. sezon yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

TAKİP ET

The walking dead 7. sezon 8. bölümünün yayınlanmasının ardından sezon arası verdi. Uzun bir ara veren The walking dead ekibinin 9. bölümünün ne zaman yayınlanacağı konusu netlik kazandı.

The walking dead 7. sezon 8. bölümünün yayınlanmasının ardından sezon arası verdi. Uzun bir ara veren The walking dead ekibinin 9. bölümünün ne zaman yayınlanacağı konusu da netlik kazandı. 

The walking dead 7. sezon 9. bölümünün 12 Şubat’ta ekranlarda olması beklenirken yeni bölümde Rick ve tayfasının Negan’a karşı ayaklandığı ve yeni bölümlerin çok hareketli geçeceği ifade ediliyor. 

The walking dead Hakkında
Bir televizyon efsanesi haline gelen, Robert Kirkman imzalı çok sevilen dizi The Walking Dead yeni sezonu ile Amerika yayınından 1 gün sonra FX ekranlarında. 
Bir önceki sezonda ekibimiz Negan ile tanışmıştı ve sezonun bittiği noktada Negan içlerinden birini öldüreceğini söylemişti fakat kimi öldürdüğünü öğrenememiştik. Bu noktaya gelene kadar karakterlerimiz pek çok zorluktan geçti. Hastalıklar, açlık, insanların zulmü, trajedi, ihanet ve zamansız kayıplar... Tüm bu yaşanan onları eğitti, güçlü ve durdurulamaz kıldı. Kendi yuvalarını yaratmışlardı. Dünyayı bildiklerini düşünüyorlardı. Yanıldılar. Yedinci sezonun ilk yarısı gurubumuzu dağılmış, yıkılmış ve baskının parmağında toparlanmaya çalışırken buluyoruz. Negan onları başarıyla kontrol altına almış, onlara zorbalıkla onun kuralları altında yaşamayı öğretmiş ve bunu eğer tersini yaparlarsa ne olacağınının zalim örneklerini göstererek yapmış olacak. Negan’ın kimi öldürdüğü sorusunun cevabını alacağımız yeni sezonda artık dünya onların düşündükleri yer değil. Daha büyük ve daha da tehlikeli bir yer.

Bilgi kirliğinin ortadan kalkması açısından The walking dead hakkında açıklamaların, fotoğrafların ve kamera arkası videolarını Fx kanalının resmi internet sitesinden bakabilirsiniz. 

http://www.foxchannels.com.tr/diziler/fx/the-walking-dead#Bolum-t7