tivibu çöktü mü? tivibu ya neden girilmiyor?

TAKİP ET

Bu akşam tivibu kullanıcıları MVP 21403 hata kodunu ekranda görünce bir anda tivibu çöktü mü? tivibu ya neden girilmiyor? tivibu arızası mı var? gibi sorular sorulmaya başlandı.

Bu akşam tivibu kullanıcıları MVP 21403 hata kodunu ekranda görünce bir anda tivibu çöktü mü? tivibu ya neden girilmiyor? tivibu arızası mı var?  gibi sorular sorulmaya başlandı.

tivibu kullanıcıları MVP 21403 hata koduyla karşılaşınca adeta şok oldular. Sunucuya bağlanırken bir hata oluştu. Lütfen şunu, bunu yapın gibi bir mesajla karşılaşan tivibu kullanıcıları isyan etti. 

Televizyon keyfinizi katlayacak teknolojik özellikler, yüzlerce kanal, binlerce film, müzik, belgesel, dizi ve daha fazlası Tivibu’yla evinizde. Üstelik Tivibu Go paketi yanında hediye! gibi sloganları vatandaşları her ay arayıp paket yükseltmesi için ikna eden ve başaran tivibu , telefonda verdiği performansı televizyonda veremediği görülüyor. 

Tivibunun ayrıca web sitesinin de açılmadığı görülürken, sorunun ne zaman çözülüp çözülmeyeceği de tam bir muamma gibi görülüyor.

İnternet üzerinden yayın yapan ip tv Türk Telekom TiviBu çöktü mü? Bugün akşam saatlerinde yayını bir anda kesilen TiviBu uzun süredir kapalı kaldı. Televizyonlarında bir anda hata kodu görenler belirtilen talimatları uygulasa da düzelmeyince 444 5 375 nolu telefon numarası ile Tivibu müşteri hizmetlerini aramak istediler ancak bu numaraya da hiçbir bağlantı kurulamadı.

tivibu çöktü mü?