Toyota C-HR Samsun'daki ilk sahibi Tunç Üstün oldu

TAKİP ET

Toyota'nın yeni dizayn anlayışının da ilk ipuçlarını veren C-HR'ın koltuğuna oturan Atasam Hastanesi doktorlarından KBB Uzmanı Opr. Dr. Tunç Üstün bu üstün otomobilin Samsun'daki ilk sahibi oldu.

Toyota’nın tüm dünyada merak ve heyecan içinde beklenen modeli C-HR, bazı Avrupa ülkeleriyle eş zamanlı olarak Türkiye’deki ilk kullanıcılarına da teslim edildi. 

Türkiye’de üretilen Toyota C-HR’ı ilk sahiplerine ulaştırmak için Türkiye’deki tüm Toyota Plazalarda olduğu gibi Samsun Toyota Plaza Derinder’de de bir tören düzenlendi. Henüz tasarım aşamasındayken bile, Toyota C-HR için sıraya giren otomobil tutkunları, yeni otomobillerini ilk gördüklerinde hayranlıklarını gizleyemediler. Eşsiz tasarımı, donanım ve teknolojik özelliklerinin yanında Toyota’nın yeni dizayn anlayışının da ilk ipuçlarını veren C-HR’ın koltuğuna oturan Atasam Hastanesi doktorlarından KBB Uzmanı Opr. Dr. Tunç Üstün bu üstün otomobilin Samsun’daki ilk sahibi oldu.

Toyota C-HR’ın ilk teslimatı için Samsun Toyota Plaza Derindere’de düzenlenen törende bir konuşma yapan Toyota Plaza Derindere Satış Müdürü yetkilisi, uzun zamandır bu anı beklediklerini belirterek “Hem bizler, hem de müşterilerimiz büyük heyecan ve mutluluk yaşıyoruz. Toyota’nın hedefi Türkiye halkı için de en iyi otomobilleri üretmek ve markamızı Türkiye’nin en sevilen markası yapmaktır. Toyota C-HR ile yükselen bu hedefte kilit rol oynayacağına inanıyorum. Üstelik Toyota C-HR’ın Türkiye’de üretiliyor olması bize çok büyük bir mutluluk ve gurur veriyor” dedi.

KBB Uzmanı Opr Dr Tunç Üstün