WhatsApp 'ı siliyoruz, WhatsApp sözleşmesine hayır paylaşımları yapılıyor!

TAKİP ET

WhatsApp'ın 8 Şubat 2021 tarihinde kullanıcılarına yönelik yapacağı gizlilik sözleşmesindeki yenileme uygulaması haberlerinin ardından twettende WhatsApp 'ı siliyoruz, WhatsApp sözleşmesine hayır etiketi ile paylaşımlar yapılmaya başlandı.

WhatsApp, Türkiye başta olmak üzere, çeşitli birçok ülkedeki milyonlarca kullanıcısı kızdıran bir karar aldı. Uygulamanın gizlilik sözleşmesi üzerinde değişiklikler yapan WhatsApp, bu şekilde kullanıcı bilgilerinin Facebook ile paylaşılmasının önünü açmış oluyor. WhatsApp sözleşmesi uygulamayı kullananlar tarafından tepkiyle karşılanıyor.

WhatsApp'ın kullanıcılarına yönelik 'zorunlu güncelleme' kararının ardından, uygulama mağazalarında alternatif mesajlaşma uygulamaları ilgi görmeye başladı. Türkiye'de en çok indirilen mesajlaşma uygulamaları arasında ilk sırada "Telegram Messenger" yer alıyor.

Söz konusu değişikliği kabul etmeme şansı olmayan kullanıcılar ya bu şekilde WhatsApp'ıkullanacak ya da platformu kullanmayı bırakacağı iddia edilirken, WhatsApp yeni kuralları kabul etmeyen kullanıcılara yasak getireceği ifade ediliyor. Söz konusu kararın 8 Şubat 2021 itibari ile yürürlüğe girmesi bekleniyor.

WhatsApp