TOGG yenilikte bende varım imza kampanyası! TOGG imza atma nasıl yapılır? TOGG kart paylaşım

TAKİP ET

TOGG fabrikası bugün açılıyor. Bu büyük heyecan yaşanırken, sosyal medya hesaplarından bugünün anısına imza paylaşımı yapmak isteyenler için 'www.yeniligdebendevarim.com' internet sitesi erişime açıldı.

TOGG imza paylaşım sayfasına girerek oluşturacağız hesap ile siz de kolayca paylaşım yapabilirsiniz. TOGG imza nasıl atılır? sorusunun yanıtı merakla araştırılıyor. TOGG, Twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşımla TOGG Akıllı Cihazın üzerine imza atabilirsiniz.
Türkiye’nin gururuna ortak olabileceğiniz tarihi anda imzanız bulunabilir. 29 Ekim’de sergilenecek TOGG Akıllı Cihazının üstüne imzanızı atabilirsiniz. Bunun için online başvuru yapabilirsiniz. Peki; TOGG imza nasıl atılır? Yeni Ligde Ben de Varım kampanyası ile TOGG imza atma nasıl yapılır?
TOGG'un Twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşımda, "Togg Akıllı Cihazımızın üstüne siz de imzanızı atın, bu gurura ortak olun. Yeni Ligde Ben De Varım demek için: 'http://yeniligdebendevarim.com' ifadelerine yer verildi.

Aşağıdaki bağlantıda adınız, soyadınız, e-postanız ve şifrenizle sisteme kayıt olabilir ve formu doldurup Yeni Ligde Ben de Varım paylaşımını yapabilirsiniz

https://www.yeniligdebendevarim.com/
TOGG yeniligde ben de varım imza kampanyasına nasıl giriş yapılır? TOGG 29 Ekim'de sergilenecek olan akıllı cihazda imzasının bulunmasını isteyen kişiler için “yeniligde ben de varım” kampanyasını başlattı. Adını ve soyadını yazarak TOGG yeniliğine katılmak isteyen kişiler diledikleri takdirde isimlerine özel olarak hazırlanan resmi sosyal medyadan da paylaşabiliyor. Peki, yeniliğe yolculuk nasıl yapılır? İşte TOGG “yenilikte ben de varım” kampanyası ile ilgili bilinmesi gerekenler…