Tuncay Bulut ASRİAD Samsun Şube Başkanı oldu

TAKİP ET

Asrın İş İnsanları Derneği (ASRİAD) Samsun Şube Başkanlığı'na Samsun'un sevilen iş insanlarından Tuncay Bulut seçildi. Başkan Bulut, "Samsun'a katma değer ve istihdam sağlayan, Samsun'un sorunlarıyla dertlenen mutluluklarıyla sevinen bir STK olmaya devam edeceğiz" dedi.

ASRİAD Samsun Şube Başkanlığı'nın 3. Olağan Genel Kurulu Büyükşehir Belediyesi Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonu'nda gerçekleşti. 
Gerçekleşen genel kurula AK Parti Samsun Milletvekilleri Orhan Kırcalı ve Ersan Aksu, MHP Samsun Milletvekili İlyas Topsakal, CHP Samsun Milletvekili Murat Çan, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, AK Parti İl Başkanı Mehmet Köse, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, ASRİAD Genel Başkanı Adnan Danışman, Emlakçılar Odası Başkanı Mevlüt Oral, SAMGİAD Başkanı Onur Öztekin, dernek üyeleri ve davetliler katıldı.

ASRİAD Samsun Şube Başkanı Furkan Okudan'ın dernek faaliyetlerini anlatan konuşmasının ardından protokol üyeleri birer selamlama konuşması yaptı. Konuşmaların ardından yapılan seçime tek liste ile giren Tuncay Bulut oyların tamamını alarak ASRİAD Samsun Şube Başkanı seçildi.

ASRİAD Başkanı Tuncay Bulut, yaptığı konuşmada, kendisine duyulan güven ve verilen destek için teşekkür ederek, "Önce nitelik sloganı ile çıktığımız bu yolda her gün büyüyerek şehrimizde, bölgemizde ve ülkemizde söz sahibi olan bir sivil toplum kuruluşu olarak hizmet vermeye devam ediyoruz. Genel kurullar STK'ların mutlu ve özel günüdür. Bugün yeni seçilecek tüm kurullarımızla birlikte şehrimizin çıkar ve menfaatleri doğrultusunda taraf olduğumuzu açıkça beyan ediyoruz. Şehrimizin tüm sorumluluklarında taşın altına elimizi koyacağımızdan kimsenin hiçbir şüphesi olmasın. Bugüne kadar ASRİAD ailemiz içinde olan ve ailemize yeni katılan, gücümüze güç katan, arkadaşlarımızla birlikte, önümüzdeki günlerde artarak  daha da güçlü olacağız. Acılı gününde ağladığımız mutlu gününde birlikte halay çektiğimiz bir aile olacağımıza kimsenin şüphesi olmasın. Samsun'a katma değer ve istihdam sağlayan, Samsun'un sorunlarıyla dertlenen mutluluklarıyla sevinen bir STK olmaya devam edeceğimizi bilmenizi isteriz. ASRİAD’a değer katan sayın genel başkanım Adnan Danışman'a, derneğimizin birlikte kuruculuğunu yaptığımız Başkanım Furkan Okudan’a ve birlikte çalıştığım tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum'' diye konuştu.

Tuncay Bulut başkanlığında oluşan ASRİAD Samsun Şubesi yönetim kurulunda şu isimler yer aldı: Fikret Mırık, Yunus Emre Eke, Giray Şen, Fazlıhan Carus, Burak Öksüz, Davut Yılmaz, İlhami Efe, Osman Kılıç, Mehmet İnel, Sinan Alakuş, Tuba Mazlum Can, Arif Şengöz, Berati Yeşil, Alperen Carus, Orhan Mırık, Füsun Altıparmak, Mustafa Kılıç, Bülent Özdere ve Şadi Şener.

ASRİAD