Türkiye Yüzyılı Geleceğe Nefes Fidan Sahiplenme Nasıl Yapılır?

TAKİP ET

11 Kasım Millî Ağaçlandırma Günü'nün bu yılki teması 'Türkiye Yüzyılına Nefes' oldu. Türkiye Yüzyılına Nefes geleceğe nefes fidan sahiplenme nasıl yapıldığı ile ilgili detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Türkiye Yüzyılına Nefes olmak için gelecegenefes.com adresinden sizin adınıza dikilecek fidanın hangi ilde olmasını istediğinizi seçerek sertifikanızı oluşturabilirsiniz. Geleceğe Nefes Türkiye Yüzyılı Fidan Sahiplenme Nasıl Yapılır?
Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü vesilesiyle açılan Türkiye Yüzyılına Nefes temalı fidan sahiplenme etkinliğine tüm bakanlar büyük ilgi gösterdi. 
11 Kasım Millî Ağaçlandırma Günü’nün bu yılki teması ‘Türkiye Yüzyılına Nefes’
gelecegenefes.com adresinden alınan katılım belgelerini paylaşan bakanlar "7’den 70’e tüm vatandaşlarımızı ve tüm kurumlarımızı http://gelecegenefes.com sitesinden fidanlarını sahiplenmeye davet ediyoruz. 11 Kasım’da 81 ilimizde buluşalım, TürkiyeYüzyılınaNefes olalım." çağrısında bulundular. 
11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü'nünde milyonlarca fidanın dikileceği ifade edilirken gelecegenefes.com adresinden sizde adınıza fidan sahiplenebilirsiniz.
Fidan sahiplen ekranında adınızı soyadınızı, mail adresini ve hangi ilde fidan sahiplenemek istiyorsanız bu bilgileri girdikten sonra sahiplen butonuna basarak fidah sahibi olabiliyorsanız. 
Türkiye Yüzyılına Nefes Fidan Sahiplen ekranı için gelecegenefes.com adresine gidebilirsiniz.

Türkiye Yüzyılına Nefes 11 Kasım Millî Ağaçlandırma Günü gelecege nefes geleceğe nefes