TÜYAP Samsun Bölge Müdürü Çamaş: Verimli Bir Fuar Oldu

TAKİP ET

TÜYAP Samsun Bölge Müdürü Oğuzhan Çamaş, gerçekleştirilen Samsun İnşaat Fuarı'na ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Türkiye ekonomisinin en dinamik sektörleri arasında yer alan inşaat sektörünü buluşturan Samsun İnşaat Fuarı 4-7 Mayıs 2023 tarihleri arasında ziyaretçilerine kapılarını açtı. TÜYAP Samsun Bölge Müdürü Oğuzhan Çamaş,  yaptığı açıklamalarda "Karadeniz Bölgesi’nde inşaat sektörünün nabzı 4 gün boyunca bu fuarda attı" ifadelerini kullandı. 
NİTELİKLİ BİR FUAR OLDU
Oğuzhan Çamaş “Fuarımızı perşembe günü büyük bir coşkuyla açtık ve aynı coşkuyla da kapatıyoruz. Sektörün ve ilgilenenlerin verim aldığı, memnun kaldığı nitelikli bir fuar olduğunu düşünüyoruz. 80'e yakın firma fuarda ürünlerini sergileme fırsatı buldu. Yerli ziyaretçilerimizi burada ağırlamanın yanında yabancı delegasyonları misafir ettik. Onlarda 80'e yakın firmamız ile iş bağlantıları ve ticaret yaptılar. Karadeniz Bölgesi’nin inşaat sektörünün nabzı 4 gün boyunca bu fuarda attı.  Fuarımızın bölgemize, ülkemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum." dedi.
Ayrıca ilerleyen günlerde TÜYAP çalışmaları hakkında bilgi veren Çamaş “İnşaat fuarımızla beraber ilk yarıyıl fuarlarımızı bitirdik. İkinci yarıyılda Eylül'de Kitap fuarıyla başlayıp, daha sonra Tarım fuarını yapacağız ve ardından gıda fuarını gerçekleştirip yılı bitireceğiz.” İfadelerini kullandı.