TÜYAP Samsun Bölge Müdürü Oğuzhan Çamaş: İnşaat Sektörünün Kalbi Bu Fuarda

TAKİP ET

TÜYAP Samsun Bölge Müdürü Oğuzhan Çamaş, Samsun İnşaat Fuarı'na ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Türkiye ekonomisinin en dinamik sektörleri arasında yer alan inşaat sektörünü buluşturacak Samsun İnşaat Fuarı 4-7 Mayıs 2023 tarihleri arasında ziyaretçilerine kapılarını açtı. TÜYAP Samsun Bölge Müdürü Oğuzhan Çamaş yaptığı açıklamada İnşaat Sektörünün kalbi bu fuarda atıyor dedi.
"SAMSUN ÇOK ÖNEMLİ BİR YER TUTUYOR"
Çamaş, "Katılım oldukça iyi, dün saat 10.00'da kapılarımızı ziyaretçilerimize açtık. Büyük bir coşkuyla açtık ve büyük bir coşkuyla da devam ediyor. Profesyonel ilgililer fuarın ilk gününden bu yana fuarı ziyaret ediyorlar. Cumartesi - pazar da yoğunluk bekliyoruz. İlk 2 gün için gayet verimli geçtiğini söyleyebiliriz. Yapı ve inşaat fuarı ilgilileri ve profesyonelleri ağırlayan bir fuar. Yapı ve dekorasyona dair, inşaata dair ürün ve hizmetlerin sergilendiği bir fuar. Bu anlamda ilgili profesyonellerin ihtiyaçlarına cevap verebilecek bir niteliğe sahip. İnşaat sektörü olarak Samsun çok önemli bir yer tutmakta. Bölgenin tedarik deposu olarak nitelendirebiliriz. Yaklaşık 23-24 ilden hem katılımcı firma hem ziyaretçilerimizi ağırlayan bir fuar merkeziyiz. Bu  anlamda  inşaat sektörünün kalbinin bu fuarda attığını söyleyebiliriz." dedi. 
NİTELİKLİ ZİYARETÇİ SAYISI ARTTI
Nitelikli ziyaretçi sayısının arttığını söyleyen Çamaş, "Fuarlarımız her geçen gün büyüyor. her geçen yıl büyüyor. Geçen yıl çok başarılı bir fuar geçirdik. Geçen sene başarılı geçen bir fuarın da bu sene yansımalarını çok net görebiliyoruz. Hem firma sayısındaki büyümemiz, hem de ziyaret sayımızın artması, nitelikli ziyaretçinin artmasından bunu çok net görebiliyoruz. Daha net resmi fuar bittikten sonra çekeceğiz." diye konuştu.