Tüyap'tan deprem bölgesine büyük destek

TAKİP ET

Türkiye'nin fuarcılık sektöründe öncü isim Tüyap yaşanan deprem felaketinin ardından tüm imkanlarını depremzedeler için seferber etti. Tüyap'tan deprem bölgesine taşınabilir küçük evler kurularak yaşam alanı projesi yapılacak.

Birlik ve beraberliğimizden aldığımız kuvvet ve dayanışmamızdan aldığımız desteğimizle bu zorlu günlerin ve tüm acıların üstesinden birlikte geleceğiz mesajını paylaşan Tüyap Fuarcılık'dan deprem bölgesine büyük destek geldi. 
Tüyap tarafından yapılan paylaşımda, "Depremden etkilenen vatandaşlarımız için yardım çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. 
Tüyap 11A Salonunda, deprem bölgesine taşınabilir küçük evler kuracağımız yaşam alanı projemiz, tamamen gönüllü bağışçılar ve ekipler tarafından yürütülecektir. Kaynak, ahşap, elektrik tesisatı, yalıtım, seramik, parke döşeme, boya, vernik, kenet çatı kaplama işçilikleri ve vidalama, silikon, yapıştırma işlerinde bizlere destek olmak isteyen gönüllü işçilerin, el aletlerini de yanında getirmelerini önemle rica ederiz.
0 (542) 445 50 50 numaralı hattımızdan, ad, soyad, telefon numarası ve eğer varsa firma ismi ile beraber hangi işi yapabileceğinizi iletmek üzere bizlere ulaşabilirsiniz." denildi.

tüyap