Ulusoy Un ve Söke'den 150 ton un ve 12 bin kutu donuk gıda

TAKİP ET

Kahramanmaraş merkezli, 10 ilin etkilendiği depremin ardından bölgeye yardımlar çığ gibi büyürken, Ulusoy Un ve Söke'de bölgeye 150 ton un ve 12 bin kutu donuk gıda gönderdi.

Deprem bölgesinde yaraların sarılması için tüm kurumlar, sivil toplum kuruluşları, iş insanları, vatandaşlar cansiperhane şekilde çalışıyor. Depremzedelerin en fazla ihtiyacı olan ekmeğin yapımında kullanılan unun tedarikin karşılanması adına en büyük destek Ulusoy Un ve Söke'den geldi. 
Deprem haberinin ardından yardım için hummalı bir çalışma sürdüren Ulusoy Un ve Söke en kısa sürede bölgeye 150 ton un ve 12 bin kutu donuk gıda ulaştırdı.
6 TIR YARDIM DESTEĞİ 
Yönetim Kurulu Başkanlığını Dr. Eren Günhan Ulusoy'un yürüttüğü Ulusoy Un ve Söke tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Ulusoy Un - Söke ailesi olarak yaşadığımız deprem felaketinde ilk gününden itibaren kesintisiz olarak resmi kurumlarla koordineli olarak çalışıyoruz. Bölgeye 1 milyon adet ekmek yapımı için 150 ton (6 TIR) un ve 12 bin kutu donuk gıda ulaştırdık.
Bölgenin çevre şehirlerinde bulunan tedarikçi firmalarımız gece gündüz çalışarak yaptıkları ekmekleri günlük olarak dağıtıyor. 
Bölgenin ekmek ve unlu gıda ihtiyacını karşılamaya devam ediyoruz. Yaralarımızın en kısa sürede sıralabilmesi için depremden etkilenen vatandaşlarımızın yanındayız. Bu vesileyle depremde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileriz" denildi.