Uslu'dan SBB Başkanı Demir'e geçmiş olsun ziyareti

TAKİP ET

Memursen Genel Başkan Yardımcısı Uslu'dan SBB Başkanı Demir'e geçmiş olsun ziyareti.

Samsun genelinde yoğun yağışlar nedeni ile yaşanan sel felaketinin ardından Memur Sen Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Bem Bir Sen Genel Başkanı Levent Uslu başkanlığındaki heyet Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’e geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.
Memur Sen Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Bem Bir Sen Genel Başkanı Levent Uslu, Memursen İl Başkanı Hamdi Yıldız, BEMBİRSEN Şube Başkanı Savaş Gayretli ve Memur Sen’e bağlı diğer sendikaların temsilcilerinden oluşan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı  Mustafa Demir’i makamında ziyaret ederek yaşanan sel felaketi nedeniyle geçmiş olsun dileklerini ilettiler.
Ziyarette Memur Sen Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Bem Bir Sen Genel Başkanı Levent Uslu ziyarette Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı  Mustafa Demir’e sendikal faaliyetler hakkında bilgiler vererek güncel konular hakkında değerlendirmelerde bulundular.
Bem Bir Sen Genel Başkanı Levent Uslu yaşanan sel felaketinden dolayı Memur Sen Konfederasyonu ve bağlı Sendikalar adına geçmiş olsun dileklerini ileterek; “Kamu görevlilerinin hak ve menfaatlerinin artırılması, sosyal ve özlük haklarının genişletilmesi hususunda birçok konuda çalışmalarımız devam etmekte. Yerel yönetim çalışanlarının özlük haklarını iyileştirilmesi konusunda bu güne kadar göstermiş olduğunuz hassasiyetten ve misafirperverliğinden ötürü Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mustafa Demir’e teşekkür ederim.” Dedi.
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ise  ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken Memur Sen Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Bem Bir Sen Genel Başkanı Levent Uslu  ve beraberindekilere teşekkürlerini iletti.
Ziyaret hatıra fotoğrafı çekilmesi ve karşılıklı olarak hediye takdimi ile sona erdi.
Ziyarette Memur Sen Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Bem Bir Sen Genel Başkanı Levent Uslu’ya, Memur-Sen Samsun İl Başkanı Hamdi Yıldız, Bem Bir Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli, Şube Yönetim Kurulu Üyesi Sabri Keskinoğlu, Bafra Temsilcisi Ahmet Ziya Aliçeşme, SASKİ Temsilcisi Erdal Engin, Büyükşehir İtfaiye Temsilcisi Ömer Öztürk, Kadın Kolları Başkanı Yasemin Başar Özbek, Büyükşehir Belediyesi Zabıta Komiseri Berati Bal, Bafra İlçe Temsilciliği Yönetim Kurulu Üyesi Sultan Akpınar eşlik ettiler.