Vakıfbank Karadeniz Bölge Müdürü Öztürk'den Havza TSO'ya Ziyaret

TAKİP ET

Vakıfbank Karadeniz Bölge Müdürü Uğur Öztürk ve Samsun Şube Müdürü Orhan Kamil Polattaş Havza Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkan Acar'ı makamında ziyaret etti.

Havza TSO Başkanı Erkan Acar’ın makamında gerçekleşen ziyarette  Acar, Oda yönetimi olarak Havza’da istihdamın arttırılarak, ekonominin canlanması için bugüne kadar yapılan ve önümüzdeki günlerde yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
Vakıfbank Karadeniz Bölge Müdürü Uğur Öztürk ve Samsun Şube Müdürü Orhan Kamil Polattaş ise ziyarette ticari krediler hakkında Havza TSO Başkanı Acar’a bilgiler aktardı.

Havza TSO'da Erkan Acar'ın Beyaz Listesi Kazandı


Vakıfbank Karadeniz Bölge Müdürü Uğur Öztürk hafta sonu gerçekleşen Havza TSO meclis ve meslek komitesi seçiminin hayırlı olması temennisinde bulundu.
Ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Acar, “Ticaret ve Sanayicilik ile uğraşan üyelerimiz ve bizler yatırım, üretim, ihracat yapıyor ve istihdam sağlıyoruz. Bu işleri yapabilmek için öncelikle öz kaynaklar daha sonra bankalardan ve finans kurumlarından istifade ediyoruz. Böylelikle ülkenin geleceğine katkı sunuyoruz. Dolayısıyla, finans kurumları ve reel sektör her zaman birbirine ihtiyaç duymaktadır. Üyelerimizin bankalardan en büyük talebi krediye ulaşmak. Krediye ulaşmanın da maliyetler ve komisyonlar noktasında desteklenmesi ile birlikte KOBİ’lerimizin de gelişmesi için desteklerin artmasını bekliyoruz.” dedi.

Vakıfbank Karadeniz Bölge Müdürü Uğur Öztürk