Vali Tavlı Genel Müdür Çamaş'tan fuar hakkında bilgi aldı

TAKİP ET

Samsun Valisi Orhan Tavlı Bu yıl 8'incisi düzenlenen Karadeniz Kitap Fuarı'nı ziyaret ederek Tüm Fuarcılık Yapım AŞ (TÜYAP) Genel Müdürü Oğuzhan Çamaş'tan fuar hakkında bilgi aldı.

Samsun Valiliği sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Bu yıl 8'incisi düzenlenen Karadeniz Kitap Fuarı'nı eşi Ayşe Tavlı hanımefendi ile birlikte ziyaret ederek, stantları gezen Valimiz Sayın Orhan Tavlı, Tüm Fuarcılık Yapım AŞ (TÜYAP) Genel Müdürü Sayın Oğuzhan Çamaş'tan fuar hakkında bilgi aldı.
192 yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılımıyla gerçekleştirilen Karadeniz 8. Kitap Fuarı'nda panel, söyleşi, şiir dinletisi ve çocuk etkinliklerinden oluşan 72 kültür etkinliğinin yanı sıra  300 imza gününde değerli yazarlarımızın okurlarıyla buluşuyor olmasının memnuniyet verici olduğunu ifade eden Sayın Valimiz, şuana  kadar 180.577 okurun ziyaret ettiği bu önemli fuarı hafta içi 35.669 öğrencimizin ziyaret ettiğini dile getirdi.

Kitapların, kültür seviyemizi artırmamız ve bilgi sahibi olmamız için en etkili araçlar olduğunu kaydeden Sayın Valimiz, çocukların aileleriyle birlikte kitaplara çok yoğun ilgi göstermelerinden memnuniyet duyduğunu belirterek, tüm ziyaretçilere ve katılımcılara teşekkür etti."