15 Temmuz Gazisi Hakan Karaduman aday adayı oldu

TAKİP ET

FETÖ'nün 15 Temmuz Hain Darbe girişiminde Ankara Genel Kurmay Başkanlığı önünde darbeye karşı direnirken gazi olan işadamı Hakan Karaduman Ak Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı oldu.

FETÖ’nün 15 Temmuz Hain Darbe girişiminde Ankara Genel Kurmay Başkanlığı önünde darbeye karşı direnirken gazi olan işadamı Hakan Karaduman Ak Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı oldu.

Karaduman bugün milletvekilliği aday adaylığı başvurusunu Ak Parti Samsun İl Başkanlığına yaptı.

Karaduman burada yaptığı basın açıklamasında, “Samsunlu bir kardeşiniz olarak, bugün burada AK Parti Samsun Milletvekilliği aday adayı olduğumu açıklıyorum” diyerek şöyle devam etti;

“FETÖ/PDY’nin 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanımızın ‘Meydanlara İnin’ talimatı doğrultusunda Ankara’da meydanlara indim ve Genel Kurmay Başkanlığı’nın önünde darbecilere direnirken diz kapağıma kurşun isabet etmesiyle gazi oldum. Hamdolsun gururluyum. Her türlü şer odakları ve karanlık güçler karşısında dimdik bir duruş sergileyen liderimiz, Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında bu kutlu yürüyüşte daha etkin görev alabilmek ve onun gücüne güç katmak için böyle bir karar aldım. 

Bu zor kararı almak kolay olmadı. Her şeyden önce gazi olmak benim için büyük bir onurun yanında ağır bir sorumluğu da beraberinde getirmektedir. Ancak 15 Temmuz günü ülkemizin yaşamış olduğu alçak darbe girişimi sonucunda bu kutsal gönül işine en iyi şekilde yapabileceğime kanaatine vardım.

Bu vazifede önceliğim hiçbir menfaat gözetmesiniz Milletim İçin, Bayrağım İçin, Vatanım İçin, Devletim İçin, Ölmekse Ölmek, Mücadeleyse Mücadele, Hizmetse Hizmet mantığıyla bu yola çıktığımın altını çizmek isterim. 

Tek Millet, Tek Bayrak, Tek Vatan, Tek Devlet….

Bütün Aday adaylarına ve teşkilatımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ederim.

İŞADAMI HAKAN KARADUMAN KİMDİR!

1978 Samsun doğumlu. İlk, orta ve liseyi Samsun’da tamamladıktan sonra Konya Selçuk Üniversitesi Makine Teknikerliği Meslek Yüksek Okulu’na devam etti. 

Ticaret hayatına gıda sektöründe Samsun’da başlayarak Ankara’da devam ettiren Karaduman’ın Türkiye genelinde 400’e yakın çiğ köfte bayisi mevcuttur.

Ankara Samsun Sanayici İşadamı ve Yöneticileri Derneği, ASİYAD Yönetim Kurulu üyesi, Uluslararası Barış Federasyonunu, UBFED Genel Başkan Yardımcısı olan Hakan Karaduman evli bir çocuk babası.

Hakan Karaduman