23. Yaz Deaflympıcs Oyunları Genel Koordinatörü Samsun'da

TAKİP ET

2017 yılında Samsun'da düzenlenecek olan Samsun 23. Yaz Deaflympıcs Oyunları Genel Koordinatörü Serkan BALTACI, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait BİLGİÇ' i ziyaret etti.


Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Fazıl Kadı Gençlik Merkezi’ nde gerçekleşen ziyaret,bir görüşme şeklinde gerçekleşti. 
Prof. Dr. Sait BİLGİÇ Samsun 23. Yaz  Deaflympıcs Oyunları  Genel Koordinatörlüğüne atanan Serkan BALTACI’ ya hayırlı olsun derken, Serkan BALTACI da kısa zaman önce OMÜ Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Sait BİLGİÇ’ i tebrik etti.
Görüşmede, Genel Koordinatör Serkan BALTACI Samsun 23. Yaz  Deaflympıcs Oyunları  ve hazırlıklar hakkında geniş bir bilgi verdi. 
Dünyanın en büyük 3., Türkiye’ de ise bugüne kadar yapılanlar dahil en büyük spor organizasyonu olacak olan Samsun 23. Yaz  Deaflympıcs Oyunlarına  kısa bir süre kaldığını belirten Serkan BALTACI, hazırlıkların bu günden itibaren yoğunlaşarak devam edeceğini söyledi. OyunlarKöyünü bünyesinde  barındırması, öğrenci potansiyeli, antrenman tesisleri ile organizasyonun büyük bir paydaşı olacak olan OndokuzMayıs Üniversitesinin her konuda desteğini isteyen BALTACI, bu Oyunların üniversite ve şehir için bırakacak olduğu mirastan bahsetti.

     Prof. Dr. Sait BİLGİÇ ise atmosferini her geçen gün daha yoğun hissettiği Oyunlar hakkında düşüncelerini ifade etti. 
 Aynı zamanda Samsun 23. Yaz  Deaflympıcs Oyunları Hazırlık ve Düzenleme Kurulu üyesi olan Prof. Dr. Bilgiç; bu organizasyon Samsun için, Türkiye için ne kadar önemli ise Üniversitemiz için de o kadar önemlidir dedi. Bu konuda her platform da en üst düzeyde temsil edileceklerini ve her türlü katkıyı sunacaklarını söyledi.
Ayrıca uluslararası spor organizasyonlarınınbir şehir için ne kadar önemli olduğunu örnekleriyle birlikte bildiğini ifade eden Prof. Dr. Sait BİLGİÇ Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay KILIÇ’ ın destek ve himayeleri ile bu organizasyonu en güzel şekilde gerçekleştireceklerini ve bunun şehrimize olan kazanımlarını da uzun yıllar yaşayacaklarını ifade etti. Yaklaşık 2 saat süren görüşme sonuncunda Genel Koordinatör Serkan BALTACI Prof. Dr. Sait BİLGİÇ ve ekibine heyecanı için teşekkür etti. 
      Görüşmede OMÜ Genel Sekreteri Doç. Dr. Menderes KABADAYI, OMÜ Proje Yönetim Ofisi Başkanı Prof. Dr. Hüsnü DEMİRSOY hazır bulunurken, önceden belirlenmiş programı nedeniyle Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven ÖZYURT’ un katılamadığı toplantı da şube müdürleri Süleyman DEMİRTAŞ veSait SAYAR da yer aldı.
Prof. Dr. BİLGİÇ ayrıca Gençlik Merkezleri Şube Müdürü Sait SAYAR’ dan Gençlik Merkezleri çalışmaları hakkında  da bilgi aldı ve çalışmaları hakkında başarılar diledi.