6. Çarşamba Kitap Fuarı Başlıyor

TAKİP ET

Çarşamba Belediyesi tarafından bu yıl 6. düzenlenen Çarşamba Kitap Fuarı 4 Mayıs Cuma günü saat 14.00'da başlıyor.

Çarşamba Belediyesi Ali Fuad Başgil Etkinlikleri kapsamında bu yıl 6’sı düzenlenen Çarşamba Kitap Fuarı 4 – 13 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştiriliyor. Abdullahpaşa Meydanı’nda kurulan 1800 metrekare kapalı alanda gerçekleştirilecek fuara yerel ve ulusal onlarca yayınevi ve yazar katılıyor. 

BAŞKAN DÜNDAR, “TÜM HALKI DAVET ETTİ”

Tüm halkı kitap fuarına davet eden Belediye Başkanı Dündar, “2007 yılında başlattığımız Ali Fuad Başgil Kültür etkinliklerine 6 yıl önce Çarşamba kitap fuarını da dâhil ettik. Çarşamba’nın büyük bir değeri olan Ali Fuad Başgil adına düzenlediğimiz kitap fuarını devam ettiriyoruz. 30 binden fazla ilk ve orta öğretim öğrencisi bulunan ilçemizde eğitime büyük önem veriyoruz. Halihazırda Hukuk Fakültesi, İletişim Fakültesi, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi ile Meslek Yüksek Okullarının bulunduğu Çarşamba Mustafa Kemal Güneşdoğdu Kampüsü’nde yaklaşık 5 bin yüksek öğretim öğrencisi eğitim görüyor. Bölgenin merkezi konumunda bulunan Çarşambamızda kültür ve eğitime katkı sağlamayı bir amaç olarak gören anlayışımızla hareket ediyoruz.” dedi. 

“CUMA GÜNÜ BAŞLIYOR”

107 Yazar/Şair ve 110 yayınevinin katıldığı fuarda kitapseverleri panel, söyleşi ve imza günleri bekliyor. Fuara Yavuz Bahadıroğlu, Haydar Ergülen, Fatih Duman, Bahadır Yenişehirlioğlu, Cansu Canan Özgen, Tarık Tufan, Şükrü Erbaş, Kaan Murat Yanık, Adem Özköse, Sadık Yalsızuçanlar, Timuçin Çevikoğlu, Ferdi Bişkin, Ali Nuri Türkoğlu, Sıddık Akbayır, İsmail Kılıçarslan, Serdar Tuncer ve Soner Yatgın gibi şair ve yazarlar katılıyor.   

6. Çarşamba Kitap Fuarı