Abdulvahap Baran ile Hilal Coci Muhteşem bir düğünle dünyaevine girdi

TAKİP ET

Samsun'da Baran Grup Yönetim Kurulu Başkanı Nejat Baran'ın en küçük oğlu Abdulvahap Baran, Grand Amisos Hotel'de düzenlenen muhteşem bir düğün ile dünya evine girdi.

Samsun'un önemli işadamlarından Baran Grup Yönetim Kurulu Başkanı Nejat Baran, en küçük oğlu Abdulvahap Baran'ı evlendirdi.
Samsun'un Atakum ilçesinde bulunan Grand Amisos Otel'de havuz başında yapılan düğünde Abdulvahap Baran ile Hilal Coci'nin nikahını Canik Belediyesi Başkanı Osman Genç kıydı.
İşadamı Nejat Baran'ın oğlu Abdulvahap Baran ile Hilal Coci'nin nikah şahitliğini ise Vahap Çelik, Hasan Ateş ve Mehmet Maruf Baran yaptı.
Grand Amisos Hotel'de çok sayıda davetlinin katıldığı muhteşem düğünde nikahı kıyan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, genç çifte evlilik cüzdanlarını vererek mutluluklar diledi. Havai fişeklerin atıldığı düğünde dünya evine giren Abdulvahap Baran ile Hilal Coci, Grand Hotel havuz başında dans ederek mutluluklarını perçinledi.
Abdulvahap Baran ile Hilal Coci'nin düğün törenine Atakum Belediyesi Başkanı İshak Taşçı'da katıldı.  Dünyaevine giren Abdulvahap Baran'ın babası Nejat Baran ve annesi Selma Baran ile gelin Hilal Coci'nin babası Aslan Coci ve annesi Yasemin Coci'de düğünde büyük mutluluk yaşadı.

Abdulvahap Baran ile Hilal Coci Muhteşem bir düğünle dünyaevine girdi