Ajans Press dağıtım işinde

TAKİP ET

1953'ten beri medyayı takip eden ve müşterilerine milyonlarca haber arasından kendileriyle veya rakipleriyle ilgili olan haberleri seçerek gönderim yapan medyadaki gözünüz Ajans Press, dağıtım sektörüne hızlı giriş yaptı.

Ajans Press Group şirketler Ceo’su Mehmet Ali Özkan, “Medyadaki Gözünüz olarak 61 yıldır bilgi dağıtıyoruz. Bu süreçte kazandığımız tecrübeleri değerlendirmeye karar verdik ve Ajans Press group şirketlerine bir de Ajans Press Kurye’yi ekledik” şeklinde konuştu.



Ajans Press Kurye ve Dağıtım A.Ş. sektöre hızlı giriş yaptı

Ajans Press Teknolojisini arkasına alan dağıtım şirketi, bilindik moto-kurye hizmetlerini kapsamıyor. Yüzlerce veya milyon adetlerde Dergi, Davetiye, Bülten, Fatura, Zarf, Ekstre, Poliçe, Promosyon malzemeleri, Broşür, Insert, Katalog, vb. toplu dağıtımlarda; nakliyeden etiketlemeye, poşetlemeden dağıtıma kadar tüm ihtiyaçlara çözüm üretiyor.



Ajans Press Farkı

Ajans Press Kurye, dağıtımların On-line olarak, Google Maps’den fotoğraflarla takip edilebildiği tek dağıtım şirketi olma özelliği taşıyor.

Bilişim ödüllerine layık görülen yazılımlar ve el terminalleri ile teslimatları fotoğraflarıyla ispatlayan profesyonel ekip ile teknoloji sonuna kadar kullanılıyor.

Ajans Press Kurye müşterileri, Dünyanın herhangi bir yerinden, evinden, iş yerinden, cep telefonundan,  bir kullanıcı adı ve şifre ile gönderilerini 7/24 On Line olarak Google Maps üzerinde izleyebiliyor.



Uydular Samsun’a döndü.

Kontrol Merkezi İstanbul olan Ajans Press Kurye dağıtım ağı artık Samsun bölgesinde de hizmet veriyor. Ajans Press Kurye personelinin el terminalleri ile Samsun’da işaretlediği her dağıtım noktası, GPS ile uydulara gönderilerek fotoğraflı olarak müşterilere raporlanıyor.

Dağıtım sektörüne teknolojinin girişi ile  “Karanlık Çağın Sonu” niteliğinde bir devrime imza atan Ajans Press Kurye, milyon adetlere kadar toplu dağıtım kapasitesine sahip ve Ajans Press güvencesi ile hizmet vermekte.





Daha Fazla Bilgi için;

AJANS PRESS Karadeniz Bölge Müdürlüğü / Erhan Altıparmak / apkurye@gmail.com / 0541 620 00 67

AJANS PRESS Genel Merkez / Yelda Demirkaya (212) 370 1123 / yelda.demirkaya@ajanspress.com.tr




ajans press