AK Parti'den şehit aileleri ve gaziler için iftar

TAKİP ET

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz AK Parti Samsun İl Başkanlığı'nın şehit aileleri ve gaziler için düzenlediği iftar programına katıldı.

Şehit ve gazilerin ülkenin var olmasında önemli bir etken olduğunu belirten Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Ülkenin bugünlere gelmesinde en önemli etken vatanı için canını veren şehitler ve korkusuzca çatışan gazilerimizdir. Sizlerde o şehitlerimizin değerli aileleri, gazilerimiz ve aileleri olarak ülkemizin minnetle saygı duyduğu özel insanlarsınız. Hepinizin mübarek ramazanının tebrik ediyorum. Allah’ım dualarımızı kabul etsin. Dün bakanımız Akif Çağatay Kılıç ve Genel Başkan Yardımcımız Çiğdem Karaaslan ile kardeş şehrimiz olan Bitlis’teydik. Yoğun bir programın ardından bugün döndük. Ve döner dönmez sizlerle buluştuk. Rabbim hepinizden razı olsun. Yaklaşan Ramazan Bayramı’nızı şimdiden tebrik ediyorum” dedi.


    Samsun Büyükşehir Belediyesi Çok Amaçlı Salonu’nda yer alan Ömer Halisdemir ve Erol Olçok salonlarında gerçekleştirilen programa Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel ve çok sayıda partili katılarak şehit aileleri ve gazilerle beraber iftar yaptı.

 

yusuf ziya yılmaz