Alperen Eğitim ve Kültür Merkezi Derneği'nden, Kavaklı Şehitler Kitabı

TAKİP ET

Alperen Eğitim ve Kültür Merkezi Derneği Başkanı Ömer Akkoyun, Yönetim Kurulu Üyesi Sami Taşkın ve Alperen Eğitim ve Kültür Merkezi Derneğimizin Kavak ilçe temsilcisi Niyazi Altun, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'ı ziyaret etti.

Alperen Eğitim ve Kültür Merkezi Derneği Kavak ilçe temsilcisi, eğitimci Niyazi Altun'un, Alperen EKM logosunu taşıyan “1980 sonrası iç güvenlik harekatında Kavaklı Şehitler” isimli Samsun'un yakın zamanlı şehitler tarihine ışık tutan kitabını İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’a takdim etti.
Ziyaret hakkında yapılan açıklamada, "Eğitimci Niyazi Altun’un kendi çaba ve gayretleri sonucu kaleme alıp yayımını üstlendiği eser, Vatan Müdafaası söz konusu olunca genç nesillere ve milletimize vatan sevgisinin ne denli kıymetli olduğunu anlatan anlamlı bir kitap olarak yayın hayatında yerini almıştır.


Bu vesile ile asil ve Necip milletimizin Namusu ve Mukaddesatı uğruna şehadet şerbetini içen şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, geride kalan insanlarımıza sabır ve bu uğurda Gazilik şerefine Nail olan vatandaşlarımıza da sağlık ve sıhhat dileriz.
Ayrıca, Alperen Eğitim ve Kültür Merkezi logolu ilk yayınımız olan “Meslek Ahlakı” kitabını da sayın başkana hediye ederek, Kültür Merkezimizin çalışmaları hakkında kendilerine bilgi verdiler." denildi.

Kavaklı Şehitler Kitabı