Anadolu Sakatlar Derneği'nden Atatürk Anıtına Çelenk

TAKİP ET

Anadolu Sakatlar Derneği Samsun Şubesi 10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle Atatürk anıtına çelenk koyarak günün anlam ve önemine istinaden engelliler haftası etkinliğini yerine getirdi. 10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle Anadolu Sakatlar Derneği Samsun Şube Başkanı Hüseyin Mızrak ve yönetim kurulu üyeleri Atatürk anıtına çelenk bıraktı.

Etkinlikte açıklama yapan Anadolu Sakatlar Derneği Başkanı Hüseyin Mızrak” Bizler 10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle bir farkındalık oluşturmak adına, yönetim kurulu üyelerimizden arkadaşlarımızla beraber Atatürk anıtına çiçek koymak istedik” dedi. 
 
SAMSUN ENGELLİ BİR ŞEHİR 
Engelli bireyler olarak şehirde yaşamakta güçlük çektiklerini belirten Başkan Mızrak,” Bizler engelli vatandaşlarız. Ama ne olursa olsun bu şehrin parçasıyız. Şehirde kaldırımda tekerlekli sandalyemiz ile gitmek neredeyse imkansız. Bir sürü engel ile karşılaşıyoruz. Bizler bu şehirde yaşıyoruz ancak bir çok konuda mağdur oluyoruz. İnşallah senenin belli günlerinde değil, her zaman hatırlanırız. Şehirde daha güvenli bir şekilde yaşamak için daha fazla çalışmalar yapılması lazım. Bu konuda yerel yönetimlere seslenmek istiyorum. Lütfen şehirdeki engelleri kaldırın” dedi. 

Anadolu Sakatlar Derneği Başkanı