Artvinli öğrenciler Başkan Ertürk'ün misafiri oldu

TAKİP ET

Artvin'in Hopa ilçesinde bulunan Anadolu Lisesi'nden 11. sınıf öğrencileri Samsun'u gezdi. Artvinli öğrencileri Bizim Artvin Derneği Başkanı Levent Ertürk misafir etti.

Artvin Hopa Anadolu Lisesi 11. sınıf öğrencileri düzenlenen gezi ile Samsun'u gezme imkanı buldu. Aynı zamanda Atakum Belediyesi Meclis Üyesi olan Bizim Artvin Derneği Başkanı Levent Ertürk'ün misafiri olan öğrenciler ayrıca Ondokuz Mayıs Üniversitesi'ni gezerek bölümler hakkında yetkililerden bilgi aldı. 

Öğrencileri Samsun'da ağırlayan Bizim Artvin Derneği Başkanı Levent Ertürk, ''25 öğrenci kardeşimiz, 2 öğretmenleri ile Samsunumuza geldi. Artvinli olarak hemşehrilerimizi ağırlayarak, Samsun'u gezdirdik. Öğrenci kardeşlerimizle gelecek hedeflerini konuşarak, tecrübelerimizi paylaştık. Bizim Artvin Derneği olarak dernek faaliyetlerimizin yanı sıra, şehrimize gelen hemşehrilerimizin yanında olup, yardımcı olmaya çalışıyoruz'' diye konuştu.

Samsun'u gezen Artvinli öğrenciler, ilk kez geldikleri Samsun'u çok beğendiklerini belirterek, Bizim Artvin Derneği Başkanı Levent Ertürk'e teşekkür etti.

levent ertürk