Atakum Gönüllüleri'nden öğrencilere 23 Nisan'da anlamlı hediye

TAKİP ET

Atakum Gönüllüleri Derneği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Çatalçam Ortaokulu'nu ziyaret etti.

Okulun düzenlemiş olduğu etkinlik kapsamında okulun öğrencilerine günün anlam ve önemini belirten Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün NUTUK eseri ve Atakum Gönüllüleri logolu bloknot ve kalemler hediye edildi. Atakum Gönüllüleri Derneği Genel Sekreteri Bayram Çelik, ‘’23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklarımıza en güzel armağanıdır. 

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılış yıldönümü anısına Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çeşitli tören ve etkinliklerle kutlanıyor.  Bugünde bizlere düşen en büyük görev, geçmişten çocuklarımıza verilen bu değeri geleceğe taşımaktır. Bu anlamda Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ne kadar teşekkür etsek azdır. Bizde Atakum Gönüllüleri olarak bugünün anlam ve önemini belirten Atatürk’ün eseri olan NUTUK’u bütün çocuklarımıza armağan ediyoruz. NUTUK, başta çocuklarımıza ve bize  muasır medeniyetler seviyesine ulaşmamızda bir rehber olacaktı’’ diye konuştu. 

Çatalçam Ortaokulu Müdürü Onuray Altaylı ise ‘’Bugünde çocuklarımıza çok anlamlı bir hediye olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün NUTUK eserini getirdiniz. Öğrencilerimizi ve bizleri unutmadığınız için, Atakum Gönüllüleri’ne teşekkürleri bir borç biliriz’’ ifadeleri kullandı.