Atakum kaymakamı kim oldu?

TAKİP ET

Kaymakam Ali Bakoğlu'nun emekli olması üzerine aylardır vekâleten yönetilen Atakum İlçesi'ne Mersin'in Akdeniz İlçesi Belediye Başkanı ve Kaymakamı Hamdi Bilge Aktaş atandı.

Kaymakam Ali Bakoğlu’nun emekli olması üzerine aylardır vekâleten yönetilen Atakum İlçesi'ne Mersin'in Akdeniz İlçesi Belediye Başkanı ve Kaymakamı Hamdi Bilge Aktaş atandı.  

Atakum Kaymakamı Ali Bakoğlu’nun emekli olması üzerine aylardır İlkadım Kaymakamı Turan Atlamaz tarafından vekâletle yönetiliyordu.

İçişleri Bakanlığı tarafından Akdeniz Belediye Başkanı olarak görevlendirilen Akdeniz İlçe Kaymakamı Hamdi Bilge Aktaş, Atakum Kaymakamlığına atandı.

Atakum’a atanan Kaymakam Hamdi Bilge Aktaş, düzenlenen iftar yemeği ile çalışma arkadaşlarına ve Mersinlilere veda etti.

Hamdi Bilge Aktaş kimdir?
1962 yılında Erzincan Refahiye’de doğdu. İlkokulu Refahiye'de okuduktan sonra 1973'te İstanbul'a yerleşti. Ortaokulu ve Liseyi İstanbul Suadiye Lisesinde bitirdikten sonra 2 yıl İTÜ Maden Fakültesinde okudu. Daha sonra gittiği İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesini 1987 yılında bitirdi. 1990 yılında Kaymakamlık mesleğine girdi. Termal'den önce sırasıyla Ordu-Gülyalı, Bayburt-Aydıntepe, Sivas-Yıldızeli, Düzce-Kaynaşlı ve Rize-Pazar ilçelerinde görev yaptı. Aktaş, evli ve iki çocuk babasıdır.

Hamdi Bilge Aktaş