Atakum Tapu Müdürlüğü taşınıyor!

TAKİP ET

İlkadım ilçesinde bulunan Tapu ve Kadastro 10. Bölge Müdürlüğü'nde hizmet veren Atakum Tapu Müdürlüğü bir ay içerisinde Atakum Hükümet Konağı'na taşınacak.

Tapu ve Kadastro 10. Bölge Müdürü Hasan Özalban, "Vatandaşa daha iyi ve yerinden hizmet verebilmek amacıyla Atakum Tapu Müdürlüğü'nü bir ay içerisinde Atakum Hükümet Konağı'na taşıyacağız" dedi. 

Tapu ve Kadastro 10. Bölge Müdürü Hasan Özalban "Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü olarak, vatandaş memnuniyetini ölçen iki kişilik bir ekibimiz var. Telefonlarla işlem yapan vatandaşlara geri dönüş sağlayarak bir sorun olup olmadığını tespit ediyoruz. Bu konuda da son derece şeffaf bir şekilde ilerliyoruz. Kamuda bizim dışımızda da kalite belgesi olan bir kurum olduğunu düşünmüyorum" dedi.

Atakumlulara yerinde hizmet müjdesi veren Özalban "Vatandaşa daha iyi ve yerinden hizmet verebilmek amacıyla Atakum Tapu Müdürlüğü'nü bir ay içerisinde Atakum Hükümet Konağı'na taşıyacağız. Vatandaş da, belediye ile ilgili olan yazışmalarını gidip gelmek zorunda kalmadan halledebilecek. Yerinde hizmet almış olacak" diye konuştu.

Kaynak: Samsunhaber.tc

Atakum Tapu Müdürlüğü