Atakumlu Muhtarlar 'Atasam' Dedi

TAKİP ET

Atasam Tıp Merkezi ile Atakum Muhtarlar Derneği arasında Sağlık Protokolü imza altına alındı.

“Samsun’un Hastanesi” Sloganı ile 14 yıldan bugüne sağlık sektöründe yer alan Atasam Sağlık Grubu Atakum’da açtığı Tıp Merkezi ile  sağlık hizmeti vermeye devam ediyor. Merkezin hizmete girmesi ile birlikte yöre halkına tanıtım maksatlı toplantılar yapan grup yönetimi, Atakum’daki mahalle muhtarları ile birlikte sabah kahvaltısında buluştu. Atasam Tıp Merkezi Müdiresi Dr. Emine Akyazıcı’nın merkez ile ilgili bilgiler verdiği toplantıya katılan muhtarlar Atasam Sağlık Grubunun Atakum’da hizmet vermesinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.  
HASTANE GİBİ TIP MERKEZİ
Uzun soluklu bir projeyi tamamlayarak hayata geçirmenin verdiği mutluluğun tarif edilemez bir duygu içerisinde olduğunu vurgulayan Dr. Akyazıcı, “Her geçen gün gelişen, büyüyen, Samsun’un ve bölgenin nüfus yoğunluğu açısından ilk sırada olan Atakum’un sağlık alanındaki açığını kapatacağımıza olan inancımız tamdır” dedi. Atakum Atasam Tıp Merkezi’n de 24 saat açık Acil Servis’in yanı sıra ana branşlar başta olmak üzere tüm dallarda sağlık hizmeti sunulduğunu belirten Dr. Emine Akyazıcı, “  Tüm tetkiklerin yapılabildiği laboratuarların yanı sıra, MR, Tomografi, Ultrason, Dijital Rontgen, EMG, EEG, Efor cihazlarına sahibiz” dedi.
PROTOKOL İMZALANDI
Kahvaltı da konuşan Atakum Muhtarlar Derneği  Başkanı Zeki Topsakal, Atasam Sağlık Grubu’nun Atakum’da yatırım yapmasından büyük mutluluk duyduklarını kaydetti. Toplantı sonrası Atasam  Sağlık Grubu ile Atakum Muhtarlar Derneği arasında sağlık sözleşmesi protokolü imzalandı. Kahvaltıya Atakum’da görev yapan muhtar ve azaların yanı sıra Samsun ili Muhtarlar Derneği başkan ve yöneticileri, Türkiye Muhtarlar Derneği Konfederasyonu yönetim kurulu üyeleri ile Atasam Tıp Merkezi yöneticileri katıldı. Grup kahvaltı sonrası günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

Atakum