Bafra Genç İşadamları Derneği Kasım ayı istişare toplantısı yapıldı

TAKİP ET

Bafra Genç İşadamları Derneği tarafından organize edilen Kasım ayı istişare toplantısı, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ve Ak Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven'in katılımı ile gerçekleşti.

Bafra Öğretmenevi Toplantı Salonunda yapılan istişare toplantısında Bafra Genç İşadamları Derneği (GİAD) Başkanı Yavuz Selim Muratoğlu açılış konuşması yaptı.

Muratoğlu konuşmasında, “Bafra’mızın en sivil ve en etkili kuruluşu olma iddiasını sürdüren derneğimizin; fikir alış-verişinde bulunmak, şehrimizin gelişimine katkı sunmak, farklı görüşlerin ortak bir paydada buluşmasını ve genç fikirlerin topluma kazandırılmasını sağlamak amacı ile düzenlediği istişare toplantısında, şehrimizin siyasetine ve geleceğine yön veren iki önemli ismiyle birlikte olmaktan mutluluk duyuyoruz." dedi.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ise yaptığı konuşmada, ’’Uzun aradan sonra bu etkinliği yapmaları nedeni ile Bafra Genç İşadamları Derneğine teşekkür ediyorum. Bafra’da hep birlikte yaşıyoruz ve bu dönemde Bafra’mız artık kabuğunu kırma noktasındadır. Fakat her şey doğal süreci içerisinde gerçekleşiyor. Biz de Bafra’mızda geçtiğimiz dönem içerisinde başlatmış olduğumuz hedeflerle ilgili çalışmalarda hedeflerden şaşmadık. Biz o dönemde 5 tane ana hedef tespit etmiştik. Birincisi Tarım. Tarımın katma değerini ne kadar yükseltirsek Bafra’nın o kadar önemi artar. İkinci olarak sanayi dedik. Üçüncü olarak Turizm, dördüncü olarak kentleşme ve beşinci olarak ta Bafra’nın bir devlet üniversitesine kavuşması. Bu alanlarda güzel fikir çalışmaları yapıldı.’’ diyerek sözlerini tamamladı.

Başkan Şahin ayrıca göreve geldikten bugüne kadar yapılan çalışmalar, biten projeler ve yeni projeler hakkında genç işadamlarını bilgilendirdi.