'Bağımlılıklara Karşı Yerel Medya Kapasite Geliştirme' Programı Samsun'da

TAKİP ET

Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü (BYEGM) ile Türkiye Yeşilay Cemiyeti arasında imzalanan protokol doğrultusunda Türkiye genelinde her bölgeyi temsilen bir ilde hayata geçirilen 'Bağımlılıklara Karşı Yerel Medya Kapasite Geliştirme" programının üçüncüsü, Karadeniz Bölgesini temsilen 3 Kasım 2016 Perşembe günü Samsun'da gerçekleştirilecek.

Anemon otelde yapılacak program, iki ayrı oturum halinde düzenlenecek. Birinci oturumda Yeşilay formatörü, İlkadım Atatürk Ortaokulu Rehber Öğretmeni Cihan Güneş tarafından uyuşturucu madde bağımlılığıyla mücadelede yetişkinlerin eğitimi konusunda bilgi verilecek. 
İkinci oturumda ise Anadolu Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç.Dr. İzlem Vural'ın moderatörlüğünde, uyuşturucu madde bağımlılığını içeren basın çalışmalarında dikkat edilmesi gerekenler konusunda eğitim sunumu ile uyuşturucu konusunu içeren vaka örnekleriyle haber çalışması yapılacak. 
    Samsun'un ardından, “Bağımlılıklara Karşı Yerel Medya Kapasite Geliştirme" programın 17 Kasımda Antalya, 1 Aralıkta Gaziantep, 8 Aralıkta İstanbul ve son olarak 15 Aralıkta Ankara'da gerçekleştirilecek.