Bakan Fakıbaba ve Demircan 19 Mayıs'ta

TAKİP ET

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Sağlık Bakanı Ahmet Demircan ve Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan 19 Mayıs ilçesini ziyaret etti.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Sağlık Bakanı Ahmet Demircan ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, 19 Mayıs ilçesinde bulunan ve Genç çiftçi projesi kapsamında faaliyet gösteren Karadeniz’in en büyük kesme çiçekçilik seralarını ziyaret ederek, sembolik olarak hasat dönemini başlattı. İşletme sahibi Hanife Aydın “Ziyaretlerinden dolayı bakanlarımıza çok teşekkür ederim” dedi.

Bakanlar Karadeniz de tek olan paketleme ve soğuk hava deposunu ziyaret ettiler. İşletme sahibi Vedat Aydın açıklamasında; “Destekleme hibe programlarında 150 bin lirayı bulan kesme çiçekçilik paketleme ve soğuk hava deposunu büyükşehir belediyemizin destekleriyle hayata geçirdik.75 bin liraya mallettik. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Yusuf Ziya Yılmaz başkanımıza, ilçe belediye başkanımız Sayın Osman Topaloğlu’na ve değerli bakanlarımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim “dedi.

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu “Ziyareti sırasında ikram ettiğimiz Salepi tadan Sayın Bakanımız, Kesme çiçek, Nebiyan Kestanesi ve Fasülyesinin ardından marka olma yolunda ilerleyen Salep bitkisinin desteklenmesi konusunda talimat verdi. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. İlçemizin simgesi Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti temalı tablolarımızı da Sayın Bakanlarımıza hediye ettik” dedi.

Ziyarete ayrıca Samsun Valisi Osman Kaymak, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve daire amirleri katıldı.