Balaç'da Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü

TAKİP ET

Atakum ilçesindeki Balaç İlkokulu-Ortaokulu tarafından sağlıklı yaşam ve beslenme kapsamında bir dizi etkinlik gerçekleştirildi.

Balaç ilkokulu-Ortaokulu önünden başlayan sağlıklı yaşam yürüyüşü etkinliğine, Atakum Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Yetik, İlçe Sağlık Müdürü Ömer Barış Çankaya, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, Balaç, Beypınar, Büyükkolpınar mahallelerinin muhtarları, Atakum İlçesindeki okulların müdürleri, öğretmenler, veliler, mahalle sakinleri ve okul öğrencileri katıldı.


BALAÇ İLKOKULU-ORTAOKULU GÜNE DAMGASINI VURDU
Etkinliğe katılanlar, Balaç ve Beypınar Mahallesi içerisinden geçerek sağlıklı yaşam için her gün 10.000 adım atılması, sağlıklı beslenilmesi ve düzenli spor yapılması konusunda çeşitli pankartlar taşıyarak, sağlıklı yaşam konusunda farkındalık oluşturdular. Yürüyüş sonunda okul öğrencileri tarafından düzenlenen “Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası” programına katılan davetliler ve misafirler öğrenciler; -tutumlu olma, tasarruf yapma ve yerli malı ürünlerimizin üretilmesi ve kullanılması- konularını içeren, birbirinden güzel gösterileri izlediler. Program, öğrencilerin C Vitamini etkinliğinde hazırladıkları portakal sularını misafirlere ikramı etmeleri ile sona erdi.

Haber:Köksal ÖNER