Başkan Bakır'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

TAKİP ET

AK Parti Kavak İlçe Başkanı Onur Bakır, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Bakır, "Tarihi zaferlerle dolu aziz milletimiz ve şanlı ordumuzun, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başkomutanlığında kazandığı büyük zaferin 98. yıl dönümünü kutlamanın heyecanını ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.
30 Ağustos, zamanın en güçlü orduları karşısında Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kuruluşuna giden yolda kadını erkeği, genci yaşlısıyla doğusundan batısına kuzeyinden güneyine topyekün bir savunmanın yapıldığı ve büyük bir destanın yazıldığı tarihtir.
Milletimiz bu şanlı zaferle; milli hâkimiyet, milli birlik ve beraberlik anlayışı içerisinde, kendisini tarih sahnesinden silmek isteyenlere unutulmayacak bir ders vermiş,  hiçbir şekilde bağımsızlık ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini tüm dünyaya göstermiştir.
Aziz milletimizle birlikte, milli birlik ve beraberliğimizi, vatanımızın istiklal ve istikbalini hedef alan tehditlere karşı kararlı mücadelemiz bugünde devam etmektedir. 
Cumhurbaşkanımız, Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, bir olacağız, beraber olacağız, iri olacağız, diri olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız. Ülkemizi, her alanda başarılarla taçlandıracak; hedeflerimizden asla geri adım atmayacağız. Ülkemiz üzerinde oynanmaya çalışan oyunlara asla müsade etmeyeceğiz. Belirlenen hedeflere ulaşma adına gece gündüz demeden çalışacağız. 
Bu vesileyle, İstiklal Savaşımızın Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, bugüne kadar mukaddes değerler uğrunda canını feda eden tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, kahraman gazilerimizi minnetle yâd ediyorum. Aziz Milletimizin ve Hemşehrilerimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum."
 

AK Parti Kavak İlçe Başkanı Onur Bakır