Başkan Bakır, Sadul Amca'nın bağışını teslim aldı

TAKİP ET

AK Parti Kavak İlçe Başkanı Onur Bakır, Kavak ilçesinde sokağa çıkma yasağından ötürü dışarı çıkamayan 71 yaşındaki Sadul Akkaya'nın Biz Bize Yeteriz Türkiyem kampanyasına yapmak istediği bağışı teslim alarak gerekli işlemleri gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Biz bize yeteriz Türkiyem sloganıyla başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası hızla büyümeye devam ediyor.
Bu kapsamda yurdun dört köşesinden de kampanyaya destek olmak için kimi tablet parasını kimi de sattığı danasının parasını yatırarak büyük bir vefa örneği gösterdi. 


Böyle anlamlı bir vefa örneği de Kavak ilçesinden geldi. Kavak ilçesinde sokağa çıkma yasağından ötürü dışarı çıkamayan 71 yaşındaki Sadul Akkaya, Kavak İlçe Başkanı Onur Bakır'ı arayarak kampanyaya bağışta bulunmak istediğini söyledi.
Telefonu alır almaz Sadul Amca'nın yanında soluğu alan AK Parti Kavak ilçe Başkanı Onur Bakır, bağışı resmi olarak teslim alarak gerekli işlemleri bizzat kendisi yaptı. 
Konuyla ilgili olarak konuşan Başkan Bakır, "Anadolu insanı o kadar fedakar o kadar kadirşinas ki yurdumun ne tarafına baksanız adeta insanlık fışkırıyor. İş te onlardan biri de Bahçelievler mahallemizde yaşayan 71 yaşındaki Sadul Akkaya amcamız beni arayarak Cumhurbaşkanımızın önderliğinde başlatılan Biz Bize Yeteriz Türkiyem kampanyamıza bağışta bulunmak istiyorum ama yaşım gereği dışarı çıkamıyorum, aklıma siz geldiniz. Bu bağışı benim adıma siz yatırır mısınız dedi Emir kabul ettik ve gidip bu isteğini yerine getirerek biz de hayır dualarını aldık. Bu vesile ile Sadul amcamız başta olmak üzere ve bu birlikteliğe omuz veren tüm hemşehrilerime yürekten teşekkür ediyorum. Rabbim sayılarını artırsın." dedi.

Onur Bakır