Başkan Demir'den Doğum Günü Sürprizi

TAKİP ET

Koronavirüs tedbirleri kapsamında dışarıya çıkamayan Nuran Türk, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'e sosyal medya üzerinden doğum günü olan çocukları için 'Oyuncak' istedi. Başkan Demir'de annenin bu istediğine kayıtsız kalmayarak çocuklar için oyuncak gönderdi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi ekipleri, tüm dünyada etkisini sürdüren ve ülkemizde de görülen koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında önlem alarak evlerinde her yaşta vatandaşa yardım elini uzatmaya devam ediyor. Sosyal medya üzerinden başkan Mustafa Demir’e yazarak çocukları için oyuncak talebinde bulunan Nuran Türk’ün bu istediğini derhal yerine getirildi. 

Başkan Mustafa Demir, mesaja kayıtsız kalmayarak Efe ve Tarık kardeşlere oyuncak gönderdi. Büyük bir sürpriz yaşadıklarını belirten Anne Nuran Türk, ‘’Bizimle birlikte günlerini evde geçirmek zorunda kalan çocuklarımız bu sürpriz ile hayatlarının en mutlu günlerinden birini yaşadı. Başkanımıza bu duyarlılığı için ne kadar teşekkür etsek azdır. Bizleri çok mutlu etti’’ dedi.  

Başkan Mustrafa Demir’de sosyal medya paylaşımında konuyla ilgili olarak, ‘’ Dün doğum günü olan çocukları Tarık ve kardeşi Efe için, sosyal medya üzerinden yazdığı mesaj ile 'Oyuncak' talep eden Nuran Türk kardeşimizin isteğini yerine getirdik. ‘Doğum günün kutlu olsun Tarık ve Efe