Başkan Genç: Türkiye'nin gelişimine katkıda bulunmalıyız

TAKİP ET

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Türkiye'nin büyümesi ve gelişmesi, demokrasinin yerleşmesi şehirlerimize bağlıdır. Şehirlerimizin akıbeti de iyi yönetilmelerine bağlıdır. Samsun olarak biz de yerel ölçekte Türkiye'nin gelişmesi ve büyümesine daha fazla katkıda bulunmalıyız" dedi.

AK Parti Canik İlçe Teşkilatı'nın İlçe Danışma Toplantısı Canik Kültür Merkezi'nde yapıldı. Canik Belediye Başkanı Osman Genç, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, AK Parti Canik İlçe Başkanı Ercan Eler, İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Korucu, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Serkan Asma, teşkilat yöneticileri ve mahalle temsilcilerinin katıldığı toplantıda, parti çalışmalarının değerlendirmesi yapılırken, parti yöneticileri ve mahalle temsilcileri fikir ve görüşlerini de paylaştı.

'KOŞMAK ZORUNDAYIZ'
Toplantıda konuşan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Yeni Türkiye'nin oluşumunda şehirlerin rolünün çok büyük olduğuna işaret ederek, "Türkiye'nin büyümesi ve gelişmesi, demokrasinin yerleşmesi şehirlerimize bağlıdır. Şehirlerimizin akıbeti de iyi yönetilmelerine bağlıdır. Yani şehirleri kalkındıracak olan yerel yönetimlerdir. Bu bakımdan şehir olarak Yeni Türkiye'de Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Başbakanımızın hızına yetişmek için koşmak zorundayız. Dolayısıyla Samsun olarak biz de yerel ölçekte Türkiye’nin gelişmesi ve büyümesine daha fazla katkıda bulunmalıyız" dedi.

'TÜRKİYE ÖZÜNE DÖNÜYOR'
AK Parti’nin ortaya koyduğu 2023, 2053 ve 2071 hedefinin sadece sloganlaşmış bir hikayenin öyküsü olmadığını belirten Başkan Genç, "2023 hedefi Dünya'daki 10 büyük ekonominin arasına girme mücadelesinin simgesidir. Bu nedenle 2023 yolunda Türkiye'nin yapması gereken en önemli şey, Anayasa'nın değişimidir. İnşallah Türkiye olarak bunu gerçekleştireceğiz. Türkiye, seçilmiş Cumhurbaşkanı liderliğinde büyük olma, öze dönme, kendini bulma yolunda hızla ilerliyor ve bunun için gerekli adımları da atıyor" diye konuştu.

AK Parti Canik İlçe Teşkilatı