Başkan Kul'dan anneler günü mesajı

TAKİP ET

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, 14 Mayıs Pazar günü kutlanacak Anneler Günü nedeniyle bir mesaj yayınlayarak tüm annelerin anneler gününü kutladı.

Mesajında “Annelerimizin değerini bir güne sığdıramayız. Her insan varlığını annelerine borçludur” diyen Başkan Kul, “Anne sevgisi, sevgilerin en büyüğü, en kıymetlisidir. Hayatımızın her anında yanı başımızda olan, varlıklarıyla hayatımıza anlam katan, dünyamızı zenginleştiren annelerimiz; ilk öğretmenimiz, hayat boyu yaşamımızdaki en büyük hazinemizdir.
Bizleri canından, ruhundan, özünden bir parça olarak gören ve tüm hayatını bizim hayatımızın daha iyi olması için harcayan annelerimizin hakkını ne yaparsak yapalım asla ödeyemeyiz. Hazreti Peygamberimiz bir hadisinde ‘’Cennet anaların ayakları altındadır’’ diyerek, annelik görevinin ne kadar kutsal olduğuna işaret etmektedir. Cennete giden yolun öncelikle annelerimizin rızasından geçtiğini hiçbir zaman aklımızdan çıkarmamalıyız.
Binbir emek ve özveriyle yetiştirdikleri evlatları vatan için toprağa düşen şehit annelerimiz ve başta olmak üzere tüm annelerin, bu güzel ve anlamlı gününü kutlar; sağlık ve mutluluklar dilerim.” Dedi.