Başkan Kul'dan Terme Devlet Hastanesi'ne ziyaret

TAKİP ET

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Terme Devlet Hastanesi Başhekimliğine atanan Op. Dr. Osman Demir'i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu, 14 Mart Tıp bayramını kutladı.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, 14 Mart Tıp Bayramı nedeni ile Terme Devlet Hastanesi Başhekimliğine atanan Op. Dr. Osman Demir’i makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. Hastanede çalışan tüm doktorlar ve sağlık çalışanları adına 14 Mart Tıp bayramını kutladı.

KUTSAL GÖREV

Terme Devlet hastanesi yönetiminin de hazır bulunduğu ziyarette Başkan Kul ve Başhekim Demir ileTerme’de sağlık alanında yapılacak yatırımlar ile ilgili fikir alışverişinde bulundu. Burada konuşan Başkan Kul, “İnsanlığa hizmet verebilmek için gecesini, gündüzünü feda eden siz doktorlarımıza ve sağlık çalışanlarına teşekkürü bir borç bilerek hepinize görevlerinizde kolaylıklar diliyorum. Ayrıca bu gün vesilesiyle tüm sağlık çalışanlarına bu kutsal mesleğe verdikleri emeklerden dolayı teşekkür eder, sevgi ve saygılarımı sunuyor, 14 Mart Tıp Bayramınızı kutluyorum. Terme devlet hastanesi başhekimliği görevine atanan Osman Demir kardeşime yeni görevinde başarılar temenni ediyorum” dedi. 

BAŞHEKİM’DEN KUL’A TEŞEKKÜR

Başhekim Op. Dr. Osman Demir Başkan Kul’a ziyaretlerinden, ek hizmet binası yapılması amacıyla Terme Devlet Hastanesine kazandırılan arsa ve diğer sağlık yatırımlarının ilçeye kazandırılmasındaki çaba ve desteklerinden dolayı teşekkürlerini ifade etti.

terme haberleri