Başkan Muruz meslektaşlarının gününü kutladı

TAKİP ET

Samsun Sinop Veteriner Hekimler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Öğr.Üyesi Habip Muruz bir kutlama mesajı yayınlayarak meslektaşlarının gününü kutladı.

Dünya Veteriner Hekimler Günü; Dünya Veteriner Hekimleri Birliği (WVA) ile Dünya Hayvan Sağlığı Örgütü’nün (OIE) girişimleri sonucunda her yıl Nisan ayının son Cumartesi günü, o yıl için belirlenen bir tema çerçevesinde kutlanıyor.
Samsun Sinop Veteriner Hekimler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Öğr.Üyesi Habip Muruz'da bir kutlama mesajı yayınlayarak meslektaşlarının gününü kutladı.

Başkan Muruz mesajında şu sözlere yer verdi: " Veteriner hekimler; hayvanların ve toplumun sağlığına koruma sorumluluğuna sahiptir. Ve bu nedenle Veteriner hekimler; küresel sağlığın ayrılmaz bir parçasıdır.
Veteriner hekimler; gıda güvenliği, hastalık önleme ve acil durum yönetiminde sürekliliği sağlanmasında kilit önem taşıyan bir mesleğin mensuplarıdır. İşte bu nedenlerden dolayı, Veterinerlik Hizmetleri'nin tek sağlık konsepti içinde değerlendirilmesini sağlamak için mücadelemiz sonuç alınıncaya kadar devam edecektir.
Bu vesile ile bütün meslektaşlarımın 25 Nisan Dünya Veteriner Hekimler Gününü kutluyorum." dedi.

Samsun Sinop Veteriner Hekimler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Öğr.Üyesi Habip Muruz