Başkan Murzioğlu'ndan Anneler Günü mesajı

TAKİP ET

Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, 'Anneler, dünyanın geleceğini kuran en değerli varlıklarıdır' dedi.

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Anneler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajda, Türkiye’nin geleceğinin şekillenmesinde annelerin aile içinde ana rol oynadığını ifade etti. Mesajında, anne sevgisinin başka hiçbir şeyle mukayese edilemeyeceğini vurgulayan Başkan Murzioğlu, "Dünyayı sevgi ve güzellik kurtaracaksa, bunun kaynağı şüphesiz annelerimizdir. Aile yapısının korunması için hiçbir özveriden kaçınmayan annelerimiz, aynı zamanda yüklendikleri manevi sorumluluklarla, aile içerisinde sevgi, saygı ve hoşgörü bağlarının kurulmasını sağlamaktadır. Hayatı anlamak, öğrenmek ve insan onuruna yakışan bir hayat sürdürebilmek için en temel ve en sağlam bilgileri öncelikle annelerimizden alırız. Anne kalbi çocuğun okuludur. Annelerimiz bütün sevgilerin kaynağıdır” dedi. 
Ekonominin bereketi
Bireylerin yetişmesinde en büyük payın annelere ait olduğuna vurgu yapan Başkan Murzioğlu, mesajında u ifadelere yer verdi:
“Bizler 'Cennet anaların ayağı altındadır' diyen bir inancın mensuplarıyız. Şundan eminim ki; kadınlarına ve annelerine gereken değeri veren toplumlar, medeniyet yarışında elbette ki; önde olacaktır. Kadınlarımız öyle güçlüdür ki, annelik gibi zor bir görevin yanında, elinin hamurunu iş dünyasına bulaştırarak ekonominin de bereketini artırmıştır. Onlar olmadan bizim hiçbir şey başarmamız mümkün değildir. Kadın elinin değmediği bir ekonominin bereketi olmaz.  Anneler Günü vesilesiyle, dünyanın en zor ve yüce görevlerinden birini üstlenen annelerimizin gününü kutluyor, onları Samsun iş dünyası adına saygıyla selamlıyorum.”

 

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası